mgfakrwlhgiosaökko0543wjfxd-fsz

nu surar jag. skrev världens längsta inlägg med tusentals bilder. sen poff. och allt är borta. vägrar i ren frustation att göra om det igen just nu. kanske att det kommer senare.

jaja, utgång ikväll i alla fall. funderar på att ha på mig detta som jag hade ett par veckor sedan, fast utan skinnkjolen.

 
haha badrumsbilden ;)

får väl se vilket humör man är på. trots allt 5 timmar kvar :)

nu ska jag äta! hugs and kisses.

hej hej, hemskt mycket hej...

... jaa. gårdagen var hektisk. idag har jag varit trött. därför tog jag en timeout hela dagen. det var skönt. jag har gjort absolut ingenting. jag som normalt är så rastlös har faktiskt kunnat bara slappna av. visserligen börjar det rycka lite i hela kroppen nu och jag känner mig helt ensam och tråkig :) men nu är det lite småkik på let's dance som gäller. och imon är det lördag. utgång eller inte? det är frågan. det är ju som sagt födelsedagskalas på agendan. får se vilket humör jag vaknar upp i.

tillbaka till gårdagen..

åkte från sjöbo klockan 7. intervjun va vid 9. klar halv 10. kändes bra. men väldigt många som ska intervjuas så man får bara vänta och se. vågar inte hoppas förmycket. sen blev det iaf en stadstripp med peyre. myspys :) ser ju henne aldrig nuförtiden. blev en kofta från mango, en jacka och en tröja från zara och mysig lunch på jensens. sen åkte jag hem. racerfart med paketinslagning och iordninggörning. ner till stan. hem till madeleine. mat och efterrätt. vin. in till xoy. klubb pank. cosmopolitan 30 kronor. i love it!

kvällen var kanon på alla sätt och vis. men varför tar jag aldrig kort? jag förstår inte. aldrig, never. får börja med det. försöka iaf. måste ju ha något att visa :)

lite tråkigheter på kvällen. jag som levt ett singelliv tidigare i hela mitt liv och aldrig haft någon annan att tänka på än mig själv förstår ju kanske inte riktigt hur man ska bete sig i vissa situationer. what to say and what not to say. så det blev lite missförstånd och sura miner. allt är uppordnat nu tror jag. hoppas jag.

well well. tillbaka till tvn!
uppdatering om mitt härliga liv kommer.
♥ mina hjärtan.

.

jag återkommer ikväll.

nerver på spel

i morgon är den stora dagen.

haha stora och stora. men i morgon är det i alla fall dags för den omtalade intervjun. ska åka från stationen klockan 7.41 och intervjun är i göteborg vid 9. det blir en tidig uppgång. måste ju stryka till kavajen en extra gång :)

börjar bli lite nervös nu. har aldrig varit på en seriös arbetsintervju i hela mitt liv. men det är väl inställningen som räknas. så jag säger bara så här, det kommer gå sjukt bra! så nu får vi se hur långt jag kommer på det haha. men för säkerhets skull, wish me luck!

min älskling peyre kommer in till götet vid 10 så ska vi gå på stan och äta lite. hoppas på att hitta något man kan ha på sig på kvällen. hade varit skönt att slippa vända upp och ner på garderoben för att inget duger.

nee. nu är made in sweden slut och jag ska strax knyta mig.

på återseende!

top 10 @ 10

sweet med sovmorgon tycker jag. ligger med datorn i sängen och kikar på mtv. börjar inte förrens 12.30 idag. no stress no stress. kollade på nya avsnittet av the city innan med. har bara gått 6 avsnitt nu sammanlagt, men jag är FAST.  haha, vilken nörd man är. på tal om. nya gossip fanns inte att ladda idag?

idag är en dryg dag. har föreläsning 12.30-14.30. sen har vi webbutveckling data, där vi blev indelade i tre grupper. självklart hamnar jag i den sista, som alltid, och min lektion är därför 18.30-20.30. svinkul med fyra timmars hål. sen är det nästan ingen jag känner i min grupp heller. usch ja, min självömkan har jag aldrig sagt att det är något fel på.


lovade ju att ge en update om helgen som gick. nör jag tänker efter så är det inte så mycket att säga. men jag ger det ett försök. jobbade ju fredag och lördag. sen blev det party på kvällen. magnus 23 år. satt och fördrack lite hos honom. lite vanligt tjöt om allt och inget som vanligt och tiden bara flyger iväg. sen taxi in till stan. löning i januari? ingen bra idé. det var fullt överallt enligt rykterna. vi gick till xoy och frågade vakten. han berättade att det var 200 personer på hyllan så det var nog omöjligt. vi struntade i det och hamnade på vimmel. inget ställe i min smak. för hög musik för att kunna sitta och prata, men för litet för att kunna dansa. behövde inte visa legg heler så det var väl ett tecken på åldersnivån där inne. jaja, jag är inte bitter haha. blev lite konsigheter och lite bråkigheter mellan vissa så vi gick. blev en sväng till mc så klart. sen blev det en snabbvisit hos magnus bror på trandared. och efterdet en sen hemgång. jaaaa, det var kvällen i stora drag.

söndagen bestod inte av någonting.

nu är det dags att blicka fram igen. party torsdag och lördag. födelsedagskalas båda två.
min intervju på torsdag. detta leder även till en stadstripp i götet med min köra natacha. i like!

det om det!

shopping

 




















det är kanske först när man ser detta man förstår att man har ett problem haha.
det man hittade innuti var i alla fall detta...


   

skorna var lite för små. blev heartbroken då dessa var de jag längtade mest efter. men det är bara att byta byta byta. hade ju velat ha de på mig på torsdag men jag får väl överleva. ska bara förstå hur man ska fylla i lappen om man inte vill lämna tillbaka, utan bara byta. jaja, we'll find out :)

återkommer senare. nu ska jag fortsätta vara lite bitter.

i'm dead

ge mig mat.
varför bor man i en stad utan hemkörning?

jag är för seg fortfarande för att orka skriva om gårdagen.

blir en resume imon istället. har skola på förmiddagen. börjar 9.
it suuuucks.

hörs,ses.

shake what your mama gave ya..

...and break what your daddy told ya.



utgång på ingång.

stressad så in i.

på återseende. ikväll ska det festas.

spontanutgång

spontanutgång måste väl ändå vara det roligaste.

gick till förfesten. drack lite vin. kände helt plötsligt för att faktiskt joina gänget ut. bästa beslutet på länge. det var sjukt kul. har träningsverk i skrattmuskeln nu haha.
jag anna fanny tony jacob johan fredrik john. grymt gäng!

blev sängdags runt 4 tror jag. helt ok idag. ska jobba vid 16. men bara fyra timmar idag så det är lugnt. imon börjar jag 9 så det kommer bli lugna gatan idag. imon däremot är det kalas + party. sounds goooood.

mina grejer hade inte kommit idag :( får se vad jag kan gräva fram i garderoben att ha på mig nu istället. så får jag inviga skorna nästa torsdag, då är det ju kalas + party för madeleine.

nee. mat. dusch. jobb.

lön för de flesta idag. jobbig kväll på jobbet antar jag.

puss mina hjärtan.

glassigt

vilken dag. jag är helslut.

åkte från hemmet imorse vid 8 och är först hemma nu. inte för att jag ska klaga, för det har ju inte varit tråkiga grejer. men jag la mig ner i sängen nu och kan knappt röra mig pga utmattning haha.

började med skola till 11. sen blev det lite shopping (asosbeställningen i måndags var tydligen inte enough för mina cravings) sen pannkakor hemma hos madeleine. vi gillar pannkakor haha. sen blev det en tur till hennes stall och en timmas promenad. efter det så fikade jag med madde och siri. vid denna tidpunkt är väl klockan runt 7 skulle jag tro. då ringer jacob och frågar om jag ska med till brasseriet. så då beger jag mig dit. en cider blev det bara. duktiga mig. och NU är jag äntligen hemma. tur att jag är ledig imon. the guys försöker dra med mig på en utgång imon. men jag kommer passa den faktiskt. siktar in mig på lördag och hoppas på stordåd :)

var inne på asos nu och såg att mina varor blivit "shipped". jag vill vill vill vill så gärna att de ska komma på fredag. men antar att jag hoppas förmycket. vill ju ha mina skor på lördag. jag ska hålla tummarna. åt mig själv HAHA.

nee sluttjatat här. får inte ur mig något vettigt ändå.
ses, hörs.

skolstart

första skoldagen avklarad. min nya kurs är sannslös. it-teknik. visst, har aldrig haft så svårt för datorer och att lära med det. men nu handlar det om onödiga grejer som att kunna tyda datakoderna som varje bokstav utger och sånt skit. jaja, jag förstod faktiskt ingenting under hela dagen så det blir lite svårt att förklara. men kul är det inte. fick däremot veta att jag slipper en av fyra inlämningsuppgifter för att jag har ecdl-körkortet. den är nice. kan ändå inte excel.

imon har jag enbart en lektion på fyra timmar. fastighetsvärdering. undra hur spännande det kan bli :) men sen är det ingen mer skola på hela veckan. glassigt schema jaaa! jobbar fredag och lördag. sen är det kalas för magnus som fyller 23 på kvällen. och passande nog, ledig på söndag. så ska nog klara av denna veckan ändå haha.

nästa vecka är lite mer hektisk. ska hinna med diverse möten och min tripp till göteborg. madde fyller även år den 29onde så då blir det party igen. måste hitta en perfekt present. måste måste måste. i götet kanske? sen fyller filip 5 den sista också. känns som ALLA fyller år nu. johanna fyller den 23e. herregud vad presenter det får bli. jag vill också fylla år.

jag är nöjd med resultatet.
på återseende.

mot göteborg?

telefonintervjun ledde till en intervju på kontoret i göteborg nästa torsdag. rekryteringschefen var en underbar stockholmstjej. visserligen har jag aldrig haft en sådan komplicerad intervju innan. jobbigt att göra sig förstådd enbart på telefon. och vilka frågor hon ställde. herre. men tydligen gick det hyffsat bra i alla fall. efter hon bokade in mig på intervjun i göteborg sa hon "så nu är det bara att ta på dig kavajen och så önskar jag dig lycka till på intervjun. jag hoppas verkligen vi ses i framtiden" måste erkänna att jag blev lite nervös. så den 29onde styr jag mot göteborg. kanske kan slå till med lite shopping i samma veva?

gud. jag är nervös nu! kan man verkligen ha sådan tur?

back on track

jaa, då var jag tillbaka i boråg igen. lyckades få skjuts hem skönt nog. aldrig kul att åka buss. så kom ju hem en dag tidigare, meningen var ju att jag skulle komma hem imon. men det är skönt, för nu är jag hemma när jag har min telefonintervju. det känns bättre ändå.. kan sitta med mitt cv framför mig och prata ostört. det ska nog gå bra hoppas jag.

hemma hände det väl inte alltför mycket. mitt jullov är ju slut snart. börjar skolan på tisdag igen så jag passar på att vila upp mig så mycket det går. klockan är bara halv 4 och jag är redan trött. smärtan tar musten ur mig haha. sover sover och sover.

funderar på att dra någon film nu. så sjukt seg idag så det finns inte.

sugen på utgång. sugen på myskväll. sugen på allt och sugen på inget.

nee, inget vettigt att säga! återkommer.

off I go

jaa nu var det bara 2 timmar kvar till bussen går. tror jag har packat klart allt, men känns ju alltid som man glömmer allt viktigt och bara tar med sig massa skit. jaja, ska laga lite mat och invänta klockan nu.

va precis och mötte andreas som skulle låna en bok av mig. jättehärligt väder ute, verkligen. sprang ner fort som tusan,  ville inte att han skulle komma in i en stökig lägenhet haha. är inte jättefarligt, men ändå :)

det blir en lugn helg. nästa gång som är värd att firas är väl lördag den 24e. jag har namnsdag och det är väl alltid värt att firas ;) ok, magnus fyller 23 också men det är ju inte den avgörande delen haha.

har kommit in i en lasseperiod nu. lasse lasse lasse. Älskar!




nee nu ska jag dra mig tillbaka. bye bye my precious borås.

forts. babbel

jaa då är jag tillbaka igen. brist på saker att göra ännu en gång. det blev lite ändring av planerna ikväll. jag och madeleine lagade pannkakor och zappade mellan made in sweden och min älskade solen i ögonen. mycket trevligt. men eftersom hon jobbar imon så sitter jag här ensam igen, haha.

kom på en till grej som har hänt. en rätt så konstig grej faktiskt. min biologiska pappa skickade meddelande till mig häromdagen. han har inte funnits i mitt liv på 21 år och nu vill han plötsligt ta upp kontakten igen. ska jag vara ärlig så skrämmer detta mig en hel del. träffa en människa jag inte känner? samtidigt ska jag sitta där och tänka att detta är min pappa? en människa som inte har brytt sig i hela mitt liv? en person som har en ny familj och nya barn? som sagt, tanken skrämmer mig. för att komma till saken så skrev han ännu ett meddelande idag om att han ville träffas. han avslutar varje sms med "hälsningar förnamn, efternamn". kanske en bra idé. han känner väl att jag inte skulle veta vem det var annars. och det kan han mycket väl ha rätt i. jag skulle ju aldrig kunna gissa att det var honom av alla människor som visade ett tecken på liv. jag vet inte vad jag ska göra, vad jag ska tycka. ska jag ställa upp för honom för att han har någon slags 45årskris och vill ta tag i sitt liv? mamma sa att jag skulle hålla honom på halster lite. jag frågade om jag skulle låta honom vänta i 21 år. jaja, nog med babbel för en kväll tycker jag.

changeling nu kanske? eller tv till läggdags.
over and out.

babbel

inget bättre för mig för tillfället än att sitta och fördriva lite tid här. det är väl aldrig fel :)

har tvättat hela morgonen och nu är jag äntligen klar. allt invikt i garderoben så fint så. ska snart börja packa min väska också. det bär ju av mot jönköping imorgon.

känner mig så slö. har verkligen inte gjort någon nytta på hela veckan känns det som. senare ska jag ut och gå med madeleine och ikväll ska jag kanske träffa magnus. men mer än så är det inte. och imon åker jag ju som sagt hem. begravning på fredag. sen händer absolut inget på hela helgen. kanske likabra det. hålla mig borta från allt drama är väl en fördel just nu. sen åker jag tillbaka till borås på måndag och skolan börjar igen på tisdag. då är det bara att ta nya tag. endast 5 kurser kvar, sen är jag klar i skolan. 10 veckor praktik med, men det är bara kul så det räknas ju knappt. känns helt sjukt vad tiden har gått snabbt egentligen.

jaja, så mycket mer intressant blir det inte. eller aa, fick mail om en telefonintervju, det var väl skoj.

nee jag tackar för mig.

Det går bra nu, kompis det går bra nu.

2009, ut med det gamla och in med det nya. Nytt år, nya möjligheter. Jaaa, visst har man alltid önskat detta när det lidit mot årsskifte. Hoppats att det nya året ska ge något som inte fanns i året innan. Men det brukar ju inte alltid bli som man tänkt sig! Likaså alla nyårslöften som håller till andra veckan i februari ungefär. Men nu är det 2009 och jag börjar se annorlunda på det här. Annars är jag ju en av de mest cyniska personer som finns. När det gäller allt!! Men vad ska man göra, känns det bra så gör det. Jag kanske bara ska släppa fram allt och se hur det går. Livet går ut på att man chansar. Så nu är det 2009 och jag tar mina risker. Och framförallt har jag lämnat mycket kvar i år 2008. Vänner, ovänner, beteenden osv. Det är dags nu! M!