.

nån jävel har snott min cykel och jag är måttligt förbannad.

jahaja

nehe, nu har jag varit sjuk i en vecka så tänkte att det var dags för en liten uppdatering.

jag har inte gjort någonting alls. det är sjukt tråkigt att vara sjuk. klättrar på väggarna efter en dag typ haha. men sen blev det till att jobba igår i alla fall. började 7. herregud, jag har inte börjat så tidigt på evigheter. men det var riktigt jobbigt, jag hostade hela heeeela tiden. men börjar bli bättre nu. kunde sova en hel natt inatt faktiskt. hoppas det håller i sig ikväll med.

har suttit och pillat med min hemtenta som ska in imon hela dagen typ. får inte bättre koll för det. känner att jag inte riktigt vet vad jag pratar om, så vi får väl se hur det går. måste ha fyra av fem frågor rätt och just nu är jag mycket tveksam. men det är svårt att bedöma hur det går på en sån här tenta.

imon ska jag hem till jönköping. först ska jag träffa madeleine och ta frukost på stan, sen ska jag lämna in min tenta och vid tre bär det hemmåt. nu var det längesen sist. på torsdag blir det stockholm med mamma och syster. en riktig tjejdag med shopping. sen blir det hotell och hem på morgonen. är hemma runt halv fyra på fredagen och då blir det till att sätta sig i bilen och köra mot oskarshamn för ett midsommarfirande där. har varit ett himla velande fram och tillbaka om hurvida jag ska åka eller inte. men efter mycket konsultation har jag kommit fram till att det är min semester och att det är skönt att komma bort någonstans. måste passa på =) så då blir det att vara där fram till söndag. sen på måndag ska jag tillbaka till borås och jobba hela veckan. kul värre.

håller på och packar och städar nu. kommer aldrig på vad det är jag ska ha med mig hem. varje gång är det något jag har glömt haha.

nehe, tillbaka! vi hörs när ja e tillbaka. tjaa.

världens längsta helg

haha nu var det ett tag sen igen. men för min älskade peyre så ska jag pilla på lite =)

jaa, vad har jag att säga då? fick vg på min lönsamhets&finansieringstenta. det kändes bra. nu är det bara en hemtenta kvar och sen har jag sommarlov. kul sommar, jobba på ica :)

jag är sjuk.

i helgen var vi uppe hos peyre på en liten trevlig get together över helgen. började med att emma och martina kom och hämtade upp mig i borås och sen styrde vi mot kungsbacka. vi bestämde oss för att grilla på kvällen så vi åkte till maxi och inhandlade mat och även en grill. jag och emma tyckte att det var lätt som en plätt att sätta ihop den. eller inte haha. när vi va klara så hade vi delar över + att vi hade ingen skiftnyckel så alla skruvar satt löst och hjulen var dingliga. haha, men lyckades få ihop lite mat iaf =) sen helt plötsligt bestämde vi oss för att göra kungsbacka. haha så efter en fördricka så gick vi ner till stan och mötte upp sebbe som tog oss till petter-niclas. haha. sjukt trevligt ställe. fast kändes lite som stureplan nr 2. sen blev det sovaöverparty hos carros place. alla tjejer i sovrummet och sebbe på soffan i vardagsrummet.

sen blev det lördag. det blev en tidig inhandling på systemet för att sedan dra vidare till kusten för att sola på klipporna. emma och martina åkte till stan istället. men jag och carro var modiga nog för att våga oss på ett dopp i havet iaf. kallt kallare kallast men nu är det gjort =) sen åkte vi hem, blev hämtmat från sibylla och sedan våra make-overs. vid 8 kom karl och sebbe och the preparty hade bara börjat. vid tolv tog vi pendeln in till göteborg. blev visst lite tjyvåkning där haha. men vi fattade inte läget ;) väl framme mötte vi upp jessica joel och 2 kompisar till dem. sen begav vi oss till trägår'n. mycket trevligt. satt på uteserveringen och tjatade. jag pratar i telefon och plötsligt ser jag björn gustafsson komma och gå. haha, jag och jessica har nu förevigat denna händelse med ett kort på oss med björn i mitten. stolt och barnslig ja visst =) men den bjuder jag på haha. sen blev det en (evig) väntan på att carros jeppe skulle komma och hämta oss. han hade varit på sweden rock precis så han var trött och go haha. sen sömn igen.

på söndagen vaknade alla väldigt tidigt och hyffsat bramående. det blev en sväng på kungsmässan och sedan en tripp till freeport och sedan hemkörning av lite pizza. alltid lika gott!! sen vid 8 så körde de in mig till stationen och väl vid halv elva var jag hemma igen. en mycket trevlig helg som snart får göras om.  kanske i borås nästa gång, vem vet?

nee nu har jag skrivit så mycket att ingen kommer orka läsa igenom det ändå. så det får räcka för mig. tjaoo!

ok, ja bjuder på den. njut.

aaah

HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP mig.
jag har en fågel i lägenheten.
den har slått sig till ro och vill inte lämna badrumslampan.
jag dör.
jag hatar fåglar.




update;

fågeln flög efter 2 timmar in i ett fönster och dog.
den låg och sprattlade lite innan den tog sitt sista andetag.
jag fick sätta den i en äcklig skål och slänga den i en buske.
nu vill jag sanera lägenheten. hittade en bajs på väggen innan.
fyyyyyyy fan. fyyyy.