gajdshkffdff

men hur glad är jag på en skala?
den förbannade stormen har kommit till borås.
och den har slagit ut mina tv-kanaler.
väntar bara på att strömmen ska gå. det är väl det enda som fattas just nu. usch, jag har verkligen inte något att göra. min dvd är ju sönder också.

får väl börja packa lite då. åker ju som sagt till jönköping imorgon.
ska först fira filip 4 år.
sen ska jag till emilia, förfest.
vet inte om jag ska med ut sen men det märker vi väl.
sen lördag är det utgång.
huset?
och söndag ska jag rida tror jag.
och vid 3 blir det till att åka hem igen.

snart är det bara en vecka kvar till discofesten. jag längtar så.
lila fjäderögonfransar. farligt värre haha.

nehe, om jag ska gå och hitta på ingenting nu kanske.
tjaa

haaaha

hahahahhaha
HAHAHA
hahahahhahaa.

vem skämtar med mig? haha. jag dör.

hahahahahhahahahaha

v 05

idag var det måndag igen. det är helt sjukt vad veckorna springer iväg. snart dags att blicka mot beach -08. haha, eller var det -09?

var som sagt ute i torsdags. sjukt kul. jag kände allt och alla. blev till och med kompis med taxichaffören på väg hem. fick åka billigt för det var min namnsdag haha. vad finns det mer att säga? borås uteliv är gött.

helgen blev lugn däremot. jobbade hela. och idag har skolan börjat igen. 3 timmar bokföring idag. det är sånt som gör att man verkligen känner att man lever jaa. imorgon är det marketing igen. lite roligare. märk lite.

på torsdag så fyller filip 4 år.  =)
ska försöka hitta en present snarast. han önskar sig nåt buzz jungle eller nåt. får väl se om ja hittar detta.

lön idag. det var kul. fast det var igår jag shoppade. ett par stövlar och ett par lila klackskor till discopartyt. kommer bli kanonbra känner jag. jag är som hämtad från 80talets uteliv. kan det bli bättre? nee

på fredag kommer jag till jönnet igen. be ware.
fira filip och kanske nån utgång på det.
tillbaka till borran på söndag.
en snabbvisit.

det finns så mycket jag vill säga. men vad är det för mening. jag är glad att det ordnade sig. men hur blir det härnäst?

seinfeld om en halvtimma.
sen csi miami.
sen sovdags.

och nu blev det lika mycket skit som vanligt här.
men kan jag inte säga vad jag vill säga egentligen så blir det så här.
får se om jag får mod i veckan kanske.
för snart är bägaren överfull. och då kommer det.
aggressionsutbrott.

hej då alla kära

taggadish

utgång ikväll.
ska bli full.
och det skäms jag inte för.

har precis duschat och ska börja göra mig iordning nu. har varit på stan och knalleland hela förmiddagen och köpt saker att ha på mig ikväll och lite saker till discofesten. kommer bli kanon.

jag kommer rösta för handboll på förfesten. får se va tjejerna säger.

först ska vi vara hos nathalie. sen är det ytterligare en förfest med klassen på kåren. sen blir det förmodligen vimmel först och x&y sedan. jobbar imon. ett smärre problem just nu. ska träffa en tjej i skolan vid halv tio också. fast kan ju hem och sova efter det. jaja nog om det.

vi ses i dimman.
eller aa, förhoppningsvis inte. haha

?

jag har inte gjort någonting, jag har inte sagt någonting, jag har inte ens tänkt någonting. hur kan det bli så mycket av ingenting? jag förstår inte detta. som sagt, leave me out. jag har INGET med saken att göra. jag varken vill eller kan bry mig. det var allt. är för förbannad för annat. på allt sjuka skitsnack. hörs sen. hej.

happy

jaaaaaaa.
jag klarade min byggtenta. känns fortfarande overkligt eftersom jag inte trodde jag skulle klara den. alltså, inget som jag bara säger, utan jag trodde verkligen INTE att jag skulle klara den. men vad händer? joo jag får vg på den mest omöjliga tentan än så länge. jag är så glad. kan inte sluta. jag är så sjukt stolt över mig själv. det är ju ändå högskolan vi pratar om, för att inte låta allt för divig.
juridiken däremot som jag trodde gick bra fick jag bara g på. så i fortsättningen får jag hoppas på att det ska kännas dåligt, för det är ju tydligen då jag lyckas.

började våran nya kurs idag, redovisning. ehm, kul? neeeeeej. massa bokföring och skit. haha jag har för mig att jag tyckte det var kul i gymnasiet. men nu känns det som kinesiska. får väl se hur vi löser detta. på onsdag börjar vi läsa marknadsföring och efter det professionell försäljning. mm, trodde det skulle vara en kul termin. det är bara det att jag fått reda på att kursmaterialet är på engelska. jag trodde jag skulle svimma. nog att det är krångliga ord redan på svenskan. men nu ska jag förstå engelska uttryck med. jaja. får väl köpa mig ett lexikon.

tal om utgång med klassen på torsdag. måste ju fira att vi börjar igen =) hoppas på att csn hinner trilla in innan dess bara för annars blir det en smärre kris i plånboken. haha. lön på måndag med. bara en vecka kvar. det känns gött.

jag vill inte bli inblandad. jag vill inte ha något med saken att göra. lämna mig utanför denna gången.
i couldn't care less .


I never meant to tear your world apart
I never meant to break another heart
I've traded a moments bliss
for the price of our happiness
I didn't wanna mess things up again
I never meant to cheat and hurt a friend
I've traded a moments bliss
for the price of our happiness

-moments bliss

19 januari

är i borås nu. skolan börjar igen på måndag. så helgen är till för att ladda om. har jobbat lite i veckan. igår blev det 10,5 timmar för det var en tjej som inte mådde så bra. jag var ganska trött efter det faktiskt.

var hemma i jönköping med. söndag till onsdag. filip hade vattenkoppor så jag lekte lite med honom. han fyller fyra år den 31a. så stor har han blivit =)

therese var här i lördags. vi var ute en sväng. haha mycket roligt faktiskt.

det händer inte jättemycket nu. har bara varit jobb och jobb. men idag är det typ storm här. det stod i tidningarna att det skulle drabba borås värst. så vi får väl se hur det slutar. igår på jobbet så köpte alla ljus och batterier. så alla laddade upp för en strömlös helg. haha. inte jag dock. så vi får hoppas att det inte blir så farligt.

blir nog utgång med klassen på torsdag hoppas jag. måste ju ta igen för det vi missat haha. har ju inte varit ute med klassen på ett tag nu. alla har varit lediga och åkt hem och utomlands. men nu är alla tillbaka =) äntligen.

usch jag är så hungrig. vet inte vad jag vill äta haha. så jag sitter här istället.

jaja, ännu ett meningslöst inlägg. men vad gör man.

vad är det som händer? back in time eller vad? haha

ses.

torsdag 10/1

11 dagar kvar till skolan börjar. innan dess ska jag hinna med att jobba 7 dagar och åka hem till jönköping en sväng. ska också hinna med att träna lite med mädi hoppas jag.

idag är dagen tillägnad för att städa, diska, tvätta och träna. full rulle.

mycket mer kul är det faktiskt inte. hade ju tentan i måndags. får vänta till 28onde innan resultatet kommer. får väl se om man kan lyckas skrapa ihop poängen som krävs. ingen annan hade svarat som mig typ och det känns oroväckande nog haha.

på lördag är det tal om att jag ska få lite besök av min kära vän teres.

jobbar fredag lördag söndag.
kanske lite mat o vin på lördag. får se.

hej då.

tenta på agendan

jaha då var det 10 minuter kvar innan bussen går.
tenta om 40 minuter. känner mig lagom taggad faktiskt.
kunde inte sova inatt heller.
varför är det så att man alltid ångrar sig att man inte la ner mer tid till att läsa? det är erica i ett nötskal. men men. blir det ett g så blir jag överlycklig. och så kan jag lägga mina matteckunskaper på hyllan ytterligare ett tag. om inte? då blir det till att plugga mera tyvärr.

juridiktentan är godkänd. så nu slipper jag tänka på det.

jaja. off i go.

2008

jaa. då sitter jag här.
tvåtusenåtta, eller aa tjugohundraåtta. vet inte vilket som klangar bäst i öronen.

nyårsafton.
bussen från borås avgick 12.40. där sitter amela på bussen och hittar även erik som jag tjatar lite med på vägen ner till götet. sedan kommer carro och jeppe och hämtar oss. det blir lite mat från donken och sen hem till jesper för att göra oss i ordning. eller aa, jag var ju klar haha. åkte buss med smink, uppsatt hår och myskläder. vilken syn för allmänheten haha.
men klantiga erica råkar få nagellim i ögat. svider som satan. fick tvätta bort sminket på vänster öga och låta det vara i nån timma. haha. en härlig syn det med må jag säga.
blev en liten välkommsdrink av kära carolina också, som hon gjorde alldeles själv i baren. haha. trevlig syn.

vid klockan 4 trillade emma martina och jessica också in. ännu mera göra sig iordning och smutta lite cider. vid halv 6 tror jag tog vi en taxi och åkte till tvillingarna. höll på att hälsa på alla och vara allmänt trevlig, när det plötsligt blev strömavbrott. haha. såg inte vem som var vem eller när det trillade in nytt folk. men det var mysigt. hade tända ljus överallt. sen kom ljuset tillbaka och maten kunde äntligen köras in i ugnen. blev hasselbackspotatis eller vad det heter tillsammans med fläskfilé. måste säga att jag blev smått överraskad. att killar kunde laga bättre mat än mig? haha. illa.

vi var väl 17 personer skulle jag tro.
har aldrig haft ett roligare nyår.

vi socialiserade med varandra fram till maten var serverad. sedan började lite konstiga samtalsämnen komma till bords HAHAHA. det blev mer tjöt dans och skratt under hea kvällen. vid tolvslaget gick vi på en liten promenad. kallt var det och jag hade ont i fötterna. men det var det värt. vi stod på en kulle så vi såg över hela kungsbacka. och visst blev det fireworks. haha. sjuuuukt jaaaa.

jag emma och jessica övernattade hos tvillingarna eftersom nån viss person inte orkade gå hem haha. kan det varit jag?

vaknade klockan 10. hur pigg som helst. alla ville bara sova. så jag begick mig ut till köket och hjälpte till med städningen. duktig som man är. vid 12 så vaknade de andra till liv och vi åkte taxi tillbaka till jesper. det blev ännu lite mer skräpmat och vid 4 så beger vi oss hem igen. lite sorgligt att det redan är över.

men aldrig har jag haft ett bra nyår. så jag är bara glad. man änskar att alla gånger kunde vara lika bra som denna var. jag har redan bokat ett omtag haha. jag ser fram emot 2008. det kommer bli ett bra år. jag känner det i tårna.

igår blev det inventering. 6-14. gick upp 04.45. usch. roligare har jag varit med om. och nu är man sjuk också. hade feber innan så ja kunde inte jobba. har tenta på måndag, får se hur detta går med tanke på att det inte är så lätt att plugga just nu. men men. fick godkänt på min juridiktenta iaf. och det gjorde min dag. att äntligen kunna lägga det bakom mig. jaaaaaaaaa.

nee nu är det sängdags. en bra film med kanske,
hej då 2007