yeah right.

och baksmällan sitter i.

mest legat hemma helda dagen och halvsovit hela tiden. så fruktansvärt trött och ont i huvudet. så tänkte pigga upp mig själv lite och tog en dusch, och sedan va ja på bio! haha, nån film om varulvar o vampyrer, men ändå! HAHA. det var trevligt =) jag hade världens största cola med mig in! den enda medicinen!

ska sova snart. även att hela dagen gått bort av sömn, så är jag fortfarande jättetrött. sov ju faktiskt inte så många timmar i natt för den delen.. men ändå! haha.. blir så pigg efter att ja har varit ute, haha kan varken somna eller sova länge. tycker det borde vara tvärtom? haha..

det är så kul att se att du försöker så mycket!
skulle nästan vilja vara dig för en dag,
bara för att se hur du själv orkar med?


yeye, nu drar jag mig!

TJARÅ

vet du, ja bryr mig inte. 

lördag

kul kväll.
trött idag.


kunde inte sova, så låg vaken o pratade till 4 halv 5 nångång. och alltid när jag har varit ute så vaknar jag tidigt.. så redan vid 9 va ja uppe och hoppade. haha, o sen blev det max =) mums.

nu tänkte jag ta och lägga mig och kolla på film. orka något mer krävande. ikväll blir det nog biljard med emma eller något annat kul.

och ingen utgång på söndag heller. skönt!!

haha patetiskt.

äntligen fredag

PINSAMT! tycker du borde mogna lite?

på g för utgång nu! känns så bra, särskilt när det var så längesen nu! håller på att göra mig iordning nu! försöker bara komma på vad jag ska ha till! haha, åker om 2 timmar, så än är det la lugnt, väntar på att mammi ska komma hem och vara smakråd! =)

hoppas på en toppenkväll !! men är ju med fina människor, så varför inte? nee precis!

haha, nee men nu ska jag gå, men ta o skaffa ett liv =)

tjarå. ses imon!

torsdag

ännu en skolvecka börjar gå mot sitt slut.
tyvärr närmar sig även alla helvetesveckor!
men stockholm lyser upp just nu! =)

onödig skoldag. var på vett och etikett - kurs inför balen. jaja, lite kul var det la, men ganska långrandigt och smårutigt. sedan vidare mot 4 timmars håltimma! och endast en äckelsvenskalektion. fick reda på att en måndag har jag ett finansiering&kalkyleringsprov + en redovisning i svenska i 10 minuter. detta är även nästa måndag?? vad tänker hon med! herregud.

lutar åt utgång imon. hoppas vi kan slippa centrum iaf. har lite planer jag och tjejerna, så vi får se hur det blir =) funderar på att skippa studentfesten nämligen. palla? jag har faktiskt inte haft kul på de jag har varit på. men aa. får som sagt se!

vårat lakan slängdes upp i matsalen idag! HAHA! det var kul att se vill jag lova! vi var först !! oooh, känns ännu närmre till studenten på något vis! underbart!

nee, nu ska jag hitta på något. vad, det vet jag inte! funderade på att färga håret först, men nee. väntar lite närmare balen tror jag!! men aa, något kul blir det väl! haha, mm visst !

besviken?
lite faktiskt, ja!


kan inte sluta tänka! hehe, finns det ingen knapp man kan trycka på så det slutar?

onsdag

jaha, om en vecka åker "the fantastic four" till turkiet o göttar sig. haha, undertiden får "the terrific two" stanna hemma.. haha! hoppas ni får det så bra där nere, o sup åt mig med =)

hemma nu från skolan. har bara haft föreläsningar hela dagen, sedan stannade vi och gjorde vårat lakan ! o nu ska jag lyssna på ekot ? för att hitta en jäkla nyhet till imon. usch!

inte ofta man frågar själv om man får komma ?
jag trodde det var tvärtom ?
aja.

ni fattar inte. och jag vet, det är jag som inte kan förklara.
förlåt!

tisdag

seg dag till tusen.
fast gick på stan efter skolan, alltid lika kul när plånboken inte är helt tom =)
så lite inhandlat blev det ju. så skönt. till och med presenten till mammi!!
skönt, så slipper man tänka mer på det!

imon har vi nån himla ekonomidag och ska bara gå på föreläsningar om hur företag är uppbyggda och sånt. hoppas något kan vara lite intressant iaf. men sen ska vi göra klart våra lakan, och det är alltid lika kul!! längtar till denna veckan tar slut! men på något sätt känns det som om allt faktiskt går snabbare. till och med min mattelektion idag.

passar mina kära syskon ikväll, och min bojana kan ju intyga på att det inte alltid är det lättaste jobbet heller! haha.. men det är sånt man får ta helt enkelt.

tänk är prinsen ute? oooh. =)

nu ska ja duscha. tänkte bara säga det om det va nån som ville skriva upp det, föra anteckningar och sedan föra vidare som något annat? jaa, asså ja blir ju inte förvånad. vi lever ju trots allt i jönköping. staden som är förvrängd. haha, men ja trivs. faktiskt.

tjarå.

.

älska.
aa, eller inte pucko!

tänkte göra stan o a6 efter skolan idag. =)
måste ha kläder kirrat till helgen!!

jag dör.

måndag

oj vilken himlans dag det har varit =) samlades i skolan vid 12 för att göra våra lakan till studenten + att komma med förslag till utspringsmusik. sen målade vi på hela dagen, men ett litet avbrott, när alla tjejerna tog bilarna och åkte till max på en lunchrast. sedan ännu mer målandes ! gick inte från skolan förrens vid kvart över 5. oj då, med tanker på att jag har filosofiprov imon som jag inte hade börjat öva på innan!!!!! så satte igång vid halv 6, men tog paus nu, för det är så fruktansvärt tråkigt och ovärt att ens bry sig om. det får helt enkelt gå som det går..

imon måste det gås på stan, ovanligt eftersom man får pengar imon? haha, men ja måste faktiskt inhandla en present till mamma + endast några enstaka grejer till moi =) resten får faktiskt gå till stockholmskassan! haha..

utgång i helgen! taggar redan måste jag ju säga. hoppas det blir en helg att sent glömma! haha.. jaa, man kan ju alltid hoppas på det bästa, eller vad säger du kanna? hahaha..

nee, om man ska ta och äta och sedan återgå till böckerna kanske? trrrr. haha..

jaja, det var inte riktigt planerat, jag vet inte varför.
men i och för sig, det kanske är just därför
det kommer från hjärtat?
nu vet jag inte längre vad? mitt fel. kanske..
men orka klandra. inget görs ogjort!


.

bra att man har koll med då. haha, vill bara säga att min kära mammi faktiskt fyller år redan på torsdag. haha.. gilla att man har bra koll då!

söndag

precis cyklat runt munk- och rocksjön =) så skönt väder ute, kan nästan tro att sommaren är på väg haha. och ikväll ska jag träna, phuu. beach -06 eller vad ;)

skönt att vara ledig imon !! fast ska ju träffas med klassen för att göra vårat studentlakan och bestämma utspringsmusik =) så jag offrar lätt en dag för det! haha..

tisdag är det prov tyvärr. i filosofi, det är ju inte heller det roligaste som finns kan jag ju inte säga. usch. skulle hellre slippa.

nu är det bestämmt. utgång nästa helg! men frågan är, fredag eller söndag eller båda? haha. har ju faktiskt inte varit ute på år och dagar känns det som. får ju pengar med på tisdag o fredag! =)

min mammi fyller år på fredag med. får vi inte glömma bort. måste köpa något fint !!

nee, nu ska jag ta och göra något. utomhus tror jag! i det underbara vädret !!

förstår du verkligen inte?
i don't .......

lördag

helt sjukt, vaknade första gången vid 7 och var hur pigg som helst. sen sov jag enda till 1 ? de har jag nog aldrig gjort innan, särskilt inte om jag lagt mig vid 11 typ haha. heltrött hela tiden.

vred till mitt knä som faen igår med. trodde jag skulle dö. så viker det sig o håller på hela tiden när ja går. så måste hålla på o linda knäet så att inte korsbandet ska fucka sig. orka?

tänkte gå ut och gå lite snart. skulle vilja springa egentligen, får se vad mamma sjuksköterska säger är ok. haha.. så fint väder =) vååååååår. oh yes. jag som har längtat så. tycker inte om kyla. usch.

nee nu ska ja ta o göra det jag är bäst på ? hahahah.. e de inte så =P

hejsvejs.

22,00

mina ögon ser mer än ytan
mina fingrar känner mer än kyla
mitt förtroende är ärrat
jag skrattar åt allt jag ser

jag föraktar, det vinner i längden
bakom hatat gömmer sig rädslan
jag har gråtit slut alla tårar
jag trodde, men se på mig nu


still can't recognize the way I feel
nothing of what you said to me was real
and you still can't find the strength to apologize

skön hemmakväll. blir utgång nästa helg istället. taggar redan =)
fast då blir det väl på söndag om det inte blir ändrade planer.
länge kvar, phuu! haha, en hel skolvecka att ta sig igenom !
längtar så till stockholmsresan. det kommer bli underbart!!

ne nu ska jag ta och mysa med mammi lite. sen är det lite tv!
försökte bara vara snäll, och låtsas som allt var som vanligt.
ursäkta. men vi ses!

fredag

vilken kort vecka detta har varit =) så skönt att det är helg, och endast 20 skoldagar kvar nu! oooh- sen börjar livet!

fick m.et på mitt org&ledarskapsprov, underbart! bara 10 saker kvar innan studenten, bara till att räkna ner!

nee, nu ska ja klä på mig, kom precis ut ur duchen haha..
men ha ett bra liv, det ska jag ha!

kväll

jaa, vad säger man. orka? haha.

kom precis hem från träningen nu. känns så bra =)
ska hoppa in o tvätta håret och sen ska ja äta. sen är det sängen som gäller!
börjar ju åtta imon.

får vi se vad som händer med denna helgen, var lite sugen på utgång, men inga som ställer haha, så det får nog bli till att hitta på något annat. time will tell.

ne nu orkar ja inte mer.
tjarå. - faktiskt.

torsdag

tönt.

igår va ja o carro med teres markus o leo. haha, de va skoj. fick åka till maxi med samuel sen med. haha, race innan det skulle stänga, kom 5 minuter i tio. haha..

träna ikväll! carris o ja =) gött.

tönt. orka vara som du? hahahaha..

tisdag

orka?

nee, nu ska jag ta tag i mitt liv. haha, så det så.
förändringar = den bästa medicinen.

måndag

jaha, o så va lovet slut, lika fort som det började. och så var det äntligen färdigjobbat med. och imon är det bara en lektion, så det blir ju som en liten extra lovdag. haha.. skönt att få sova ut för första gången på hela lovet typ. nu kommer jag säkert vakna hur tidigt som helst bara för det. usch..

mm, men kul att våran blandare i duschen är sönder, så vattnet blir inte varmt. höll på att frysa sönder innan. brrr.. hoppas nån kommer och fixar det imon! vill ta en varm dusch nu! knacka på hos grannen haha, de skulle va nåt ;)

ikväll blir det till att mysa framför mission impossible. asbra film =)

go and fuck yourself.
det är så illa så jag vet inte vart jag ska ta vägen!

sista dagen

det betyder ingenting.

sista dagen idag. underbart, men sen börjar ju skolan igen tyvärr. men ett steg närmare mot studenten =) längtar så! idag är jag så himla trött, lekte med pontus, erik o sara igår. vi kollade på film och sen vid 11 skulle jag gå hem. men kunde inte sova förens 2 typ. på grund av vissa idioter.

i'm just living my life. please stop pretend like you even care.
because you have shown me a long time ago that you don't.
 


.

det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

idag är det 11 månader. det närmar sig sakta 1 år, jag vill inte. jag vet inte vad jag ska ta mig till. under ett helt år har jag förträngt sanningen. men jag lär möta den om en månad. jag vill inte. verkligen inte. förlåt, men jag älskar dig så.

Alla ögonblick vi jagar, för att vara nånting mer än bra att ha
Stjärnor glittrar vackert och det vimlar av passioner kan det tyckas
Men inga stjärnor, inga himlar
 över dom som inte lyckas

herregud

alla äckel på mässan kan fan draaaaaaa. blev så jäkla arg idag på jobbet på alla sviniga fyllon. tex en slänger fram ballen framför linn.. mm jättemysigt. och det var bara för att nämna EN sak. herregud hur ska jag stå ut 2 mer dagar.

ska hoppa in i duschen strax o äta. sen ska ja sova lite o sen hem till knuttan o mysa med tjejerna. orka annat? haha nee, påsken är till för amatörer kom vi på när vi jobbade. eller inte bara påsk, utan de flesta högtider faktiskt. och det stämmer nog när man tänker efter.

i don't think that one word can change this.
it's too late. sorry doesn't cut it babe.

lördag

jaha, så ska man snart tillbaka till alla raggers och stå ut med alla äckel. haha, förra året var i och för sig värre än igår, men kan gissa på att denna dagen inte är så dålig den heller. de gick la ganska bra igår tror jag. tjänade lite kosing iaf haha, så nu är det bara att kämpa på de tre sista dagarna. hoppas dom går riktigt snabbt. jag är redan sjukt trött på det. får nästan ont i munnen så mycket jag pratar, och det som brukar vara min specialitet hahaha.. men det finns så coola grejer där så man blir nästan lite sjuk.

igår var vi och firade jessica, som fyller 19 år idag =) vi var hemma hos henne och åt god mat och pratade lite skit. under middagen hade alla tilldelats middagsuppdrag. haha, jag skulle ställa mig upp och dansa i en halv minut + att var femte gång jag drack så skulle jag säga något som antydde på att jag var kåt? hahaha.. liknande uppdrag fick alla. carro skulle hela tiden säga hur lik jag är jessica i bb. tacka och ta emot! usch! sedan hade vi också uppdrag till efterrätten. då skulle jag helt plötsligt pussa dom som satt jämte mig på huvudet? haha, ja. det var också en upplevelse! jag vill med fylla år.

nehe, om man ska ta o klä på sig lite fort så man kan ta och åka kanske. sen ikväll blir det lugnare än lugnast. vet inte ens om man orkar åka med? kanske bara stannar hemma med familjen. med tanke på hur trött jag var idag fast jag la mig halv 11 så kanske det är en bra idé. får se hur jag klarar denna dagen.

det är inte som du tror. det är aldrig som du tror.

tjarå.



fredag

usch. jag vill inte!

torsdag tyvärr

lovet går alldeles för snabbt. känns inte som jag har gjort någonting alls, men ändå har jag haft bråttom hela lovet och knappt aldrig varit hemma. har sovit hemma typ 2 gånger på lovet. varit hemma och hämtat grejer sen gått igen! phuuu. min mamma känner knappt igen mig längre! haha.. men har haft jätteskoj o träffat massa friends =) men har inte haft något tid till att slappna av precis. och imon ska man upp och jobba halv 10. bussen går tio i 9 =/ .. jätteskoj, sen slutar man vid 6 och ska direkt upp till jessica som fyller 19 på lördag och fira henne. sen hem och sen jobb igen.... så surt! hoppas på en fin kassa bara =) skulle vara välbehövligt! är jättepank just nu!

min kära mammi har fått lite städmani. haha, så idag när ja kom hem så tvingade hon mig att rensa ut alla kläder ja inte använder så hon kunde slänga o rensa bort allt. det blev faktiskt en hel del, det hade samlat på sig längst bak i garderoben haha. hade en tröja där inne som ja köpte i 8an haha!! så nu måste ja ju köpa nya kläder så att min garderob kan bli proppad igen haha.

o på lördag, får se vad som händer. nyktert iaf! jobbar 10-18 på söndag så tar det passivt faktiskt. men något kul blir det la =) men fy, nu jobbar jag fram till måndag 18,00. sen är det skola igen som vanligt. usch! vill verkligen inte !! en vecka lov till tack =)

gaaah, haha ja fattar inte att ja jämt ska missa när du är ute ;)


ne nu ska ja hoppa in i duschen och lyssna på all bra musik ja har på datorn nu!
yeah.

måndag

du älskar bara rött, och leker vacker romantik

måndag. bara en vecka kvar nu. sen börjar det jobbiga igen. fast då är det till att se fram emot stockholmsresan istället, och sen praktik. sen efter det är balen och studenten. så det ska nog gå ganska snabbt ändå hoppas jag =) varje gång vi pratar om det är det som om man får rysningar genom hela kroppen. så underbar tanke, när man står där i klassrummet och väntar på att få springa ut. ooooh.

snart ska jag åka till emma. vi ska laga frukost  haha.
tog faktiskt hem filosofiboken ifall om att ja skulle få för mig att plugga på lovet, men jag tror inte det. haha, vet inte vad jag tänkte när jag packade ner den. inte en chans, att jag slösar mitt lov på skolan!!! usch!

blir nog inte någon utgång för mig på onsdag, känner inte för det riktigt. har ju inte haft så kul de senaste studentfesterna heller för den delen. inte taggad någonstans- inte just nu iaf.

we used to think it was impossible,
the memories seem like so long ago
...time always kills the pain



söndag

har lite svårt att hålla reda på dagarna märker jag. det blir så när man har lov.. snart ska ja o emma dra iväg till a6. hoppas inte ja hittar något, för de har jag inte råd med. haha..

kom precis ut ur duschen. så skönt haha, inte äcklig längre!! hehe..
nu vet jag hur man byter däck iaf, en kunskap rikare. haha.
igår va ja emma ebba jonna o johanna hemma hos jonna. skulle kolla på en film, men blev mest att vi satt o pratade. sen drog vi iväg till max =) så gott. har inte ätit där på evigheter .. sen tillbaka till jonna där vi satt o pratade om studenten och gamla minnen från högstadiet. fatta kul man hade egentligen!! =)
ikväll blir det till o träna med johanna !! underbart !

nee nu måste ja springa till bussen.
nu är det ett tillfälle då man önskar man hade körkortet i handen.

lördag

haha, aa men kul då att när man vaknar så sitter halva släkten här och äter tårta för min pappa fyllde år igår. det var liksom ingen som kunde väcka mig o säga att dom kommer, neeeeej. utan jag gick upp där yrvaken o där sitter alla. haha..

igår blev det mys med emma och erik. eller aa mys o mys, vi kollade på saw 1 o saw 2.. va ganska rädd där när ja skulle ta mig hem måste jag ju erkänna.

jag är så trött. tänkte lägga mig igen och kolla på film eller något liknande. sen får vi se var denna dagen slutar. orkar inte göra något egentligen haha.. jag är så förslappad. tänkte träna vid 1, men vaknade försent. så vi tar det imon istället. =)

haha kanna. ibland finns det inte ord för hur mycket jag tycker om dig.
särskilt när jag får som jag vill =)

alla mina vänner. - älsk.

fredag

haha jo men visst, vi säger så om det känns bättre? hahaha.. jaaaa.

äntligen lov. känns så bra, men ändå inte. jag gillar inte lov så jättemycket. visst, de e skönt o slippa skolan, men jag hatar att inte ha något inplanerat att göra. klättrar på väggarna då.

ikväll blir det nog mys med emma tror jag. nån mer kanske, får se. de e mitt sätt att fira in lovet hehe. så skönt att denna skoldagen är över iaf. hehe, redovisningen gick skit, ja hade ingen aning om vad jag skulle säga o hittade inget på pappret hehe. men ääääääh.

nu ska jag ta o sova lite, fick ju inte göra det imorse haha kanna!!! =)

ibland vinner man, ibland förlorar man, hahahahahha..
jag vinner alltid, för jag har egna regler i allt. visst?

.

helvete.
trodde verkligen det skulle bli min idealfinal.
hv 71-frölunda.
höll på o kvävas sista minuten. FUCK.

jaja, bara att gå vidare.
frölunda ska ha sm-guldet.

fan.

08:32

jaa, vad säger man? de e inte lätt när man inget vet. ett tips? då säger man inget alls!

till skolan snart. men det är bara att kämpa på. 2 dagar kvar till lovet =) fast innan det ska jag hinna med en redovisning ett prov och göra en grej i svenskan...
men sen...
har inte så mycket planer för lovet än. vet bara att jag ska jobba fredag - måndag på bilmässan o behöva stå ut med massa fulla raggare. men de e sånt man får ta. längtar efter pengarna.

ikväll är det hockey, taggaaaaaa för vinst hehe.


It ain't me, I’m sorry you got the wrong one
It ain’t me, I just came out to have fun
It ain’t me, go out and find another one
I don't like what your kickin' son, now leave

Cause even if I leave alone, I’m good
And even if you come along, I’m good
Don't mean a thing to me cause, I’m good
With or without you
If you wanna play games with me then, I’m good
Say what you do for me than, I’m good
You don't really mean a thing cause, I’m good
With or without you

19:28

att det finns så ganla människor, det visste ja inte.
haha hemma från ullared nu. blev lite småplock här o där. film o dvd, trosor o strumpor =) man kunde knappast röra sig där inne o människorna typ mejade ner en med sina kundvagnar. fick smådamp på folk då o då, mammi bara skrattade. haha..

när vi va o åt så började vi prata o diskutera mammis pojkvänner under min barndom, haha ganska intressant måste jag ju säga. fick även veta rätt så roliga grejer om jörgen. min pappa. kan inte kalla honom pappa egentligen, iome att han inte funnits i mitt liv på snart 19 år. men det är kul att skratta åt det. allt.

nu ska ja ta o kolla på min nya film =) pluggandet får vänta till imon, ovanligt? haha.

allt är så jäkla bra!!!!!!!!!

23:13

nästan så man skäms? haha, men vi kom fram till att hv bara leker, för att ge dom storstryk den sista! haha. va jättetrevligt faktiskt, va ja teres leo o samuel. sen va de ju fler där men de satt på övervåningen! hehe. hemma nu, tänkte gå o lägga mig är så himla trött nu. ser knappt klart haha!

jaja, jag vet inte vad mer jag ska säga. ju längre tiden går desto säkrare blir jag!
there is nothing i can do, but only time will tell.

15:01

äntligen hemma.
matten ska vi inte tala om! tack.

ikväll skippar vi träningen för en hockeykväll på tapeten med teres o leo än så länge! inte helt fel, måste ja ju säga! så man kan få koppla av lite efter den tråkiga skolan! hoppas på vinst bara så finalen är kirrad.

imon är det ju ullared som gäller som sagt, så man slipper skolan ! =)

men nu ska ja ta o skriva ner en jämförelse på två länder till internationell ekonomi-redovisningen på fredag så ja har de klart.. har ju organisation&ledarskaps prov på 50 sidor samma dag =/

ne nu ska ja gå o platta håret var det tänkt.
måste bara hitta den dära plattaren först.

det är hejdå nu!

23:32

mkt trevligt med tjejerna i kväll !
haha, kul när marran öppnade sitt presentkort, vilken överraskning va? hahaha! åt tacos o chockladpudding ! ett glassigt liv man lever då hehe..
åt, snackade o kollade CSI . sen hem med emma, o vi trodde att de låg nån i baksätet i emmas buss, skitskraja!!

nu försöker ja verkligen traggla in lite matte, men de e ju så surt så ja pallar inte mer för idag tror ja. helt ärligt så tror ja att ja överlever även om ja inte kan derivera potenser!! haha.. får ta o pugga imon innan provet ist. men ooh, va skönt de skulle va o ta en "ledig dag" . fast åker ju på onsdag till ullared med mammi. ska bli kul. o så slipper man skolan med, alltid ett stort + .

bara 29 skoldagar kvar! hehe vet att vissa får panik när ja säger så.
så alltså, det är bara 2 månader kvar, bättre? haha.. men snart är det lov, finns nog inte nån som längtar mer än vad gör nu. hade inte lovet kommit nu vet ja inte hur länge till ja hade pallat! ärligt.. är så trött på det.

men nu ska ja la ta o sova då! så man kan komma upp imon med. en fördel!

jag vet ju inte, är det ett brott?
isf förlåt.


tack bra hej.

17:07

grattis marielle!

seg dag idag, ovanligt iome att de e måndag. ja tycker inte om måndagar =/ dagen började ju inte med det bästa humöret heller haha. matteprov imon, men hinner inte öva!! haha, ska ju snart ha lite födelsedagsmys hos marran ju.. hehe, snart är hon ju 20 =) får ta plugget inatt istället haha!!

nu sitter ja o karissimo o väntar på att pem ska hämta oss! haha!

jag tror jag ska hålla mig på avstånd.

00:57

kom precis hem.
mys me emma ebba jonna o erik på tokarp, me lite WOK&CO =) haha, de ja tjatat om hela dagen. även lite film med, askass! haha.. erik tyckte om den, för det var inte en "erica-film" . och en erica film är ju då menat som något negativt.. haha, för att han tycker ja har så dålig filmsmak. men neeeej! hahah.
fortfarande lika trött. kanske ska sluta skriva det, o skriva när ja börjar bli pigg? haha, vore nog lättare just nu. jag skyller på vädret. vår gör mig konstig, eller regning vår menar ja. längtar till solen tittar fram =)

imon ska jag försöka städa mitt rum tyvärr, men de måste nog göras. sen ska ja se matchen!! självklart! haha, men borde också plugga sur mattefan. usch.. får se om ja orkar. känns som ig:t är säkrat ändå! jaja, slutar ju snart =) o sen tillsist så ska ja träna också !! bästa passet i veckan! det långa medel-styrka passet. mmmm =)

har så ont i mitt ben, en nerv som är i kläm tror ja! haha, pain!

men varför klaga när man kan låta bli?   ;)
time always kills the pain.

eller som min mammi säger,
det går över till du gifter dig.

älskar, älskar inte.


lördag

så himla trött hela tiden.
fattar inte?

igår färgade ja håret o sen åkte vi till amor för att kolla på matchen när tapeten var fullsatt. men det var ju knappast något att se i vilket fall. 2-2 i matcher, hur ska detta sluta? haha..
sen åkte vi hem till leo för att kolla på film, men de från förfesten där hade inte åkt när vi kom. o när vi klev in genom dörren så höll de på att klämma sina fingrar i råttfällor haha, och smälla champangekorkar i pannan o sånt.. haha helt sjuka var dom. o han ska ja gå på balen med, haha hur ska detta sluta kanna? =P
när vi skulle gå till bussen så hittade vi inte busshållplatsen o gick väldigt fel, men tillslut så kom vi ner vid rosenlund, men då hade vi ju självklart missat bussen... sen var vi äntligen hemma, runt 2 nångång. fick va vaken till halv tre. men sen fick ja äntligen sova. haha...
sov enda till halv 12 idag. helt sjukt, ja som alltid vaknar så tidigt på helgen.
ikväll, jaa, då får vi se vad som händer. blir nog till o va hemma. haha orkar inget annat.. men får se lite. time will tell. haha.
tänkte plugga lite matte, har ju prov på tisdag o är upptagen på måndag, men vet inte om ja orkar. haha, film låter mer lockande!!

jaja, vad kan ja säga.
jag kan inte hjälpa att jag känner som jag gör.
förlåt?


tjarå