any given day

jaa, då sitter man här. känns som om livet står helt still. alla dagar är desamma, dag in, dag ut. jag behöver lite förändring. ligger i sängen och tänker tillbaka på olika tidperioder i mitt liv. hur kan jag hinna vara med om så mycket, när det aldrig händer något. funderar starkt på att flytta faktiskt. efter sommaren blir det nya tag. måste bara se vad jag ska göra med mitt liv först :)

helgen. va hos mickis och kollade på melodifestivalen, som förresten kan ha varit det sämsta jag har sett i hela mitt liv, och från nu med så bojkottar jag allt vad tävling heter. för det är inga tävligar. vilket land har flest grannar? och där har vi vår vinnare. jaja, nog om det, sen bar det iaf vidare till olaerys vilket var hur kul som helst. snormycket folk. jag ägdde på dansmaskinen, alla gånger :) sen var det tal om alla dess efterfester, men jag begick mig tillslut till centrum, haha tjugo i 2 klampar jag in, det är så mycket folk där att jag knappt ser något. och sen bryter värstaslagsmålet ut. så jag tänkte det var lika bra att svänga upp igen. efter telefonbygge och pinsamma folk och möte med bröder och så vidare så slutade ändå kvällen runt 4 med skjuts hem. skönt att jobba dan efter bara? mmmm. såg lagom pigg ut fick jag höra, ETT ANTAL gånger. hahah.

nu sitter jag iaf här. ska jobba ikväll med. men snart ska jag bege mig till ica maxi och handla lite. gå på promenad hade jag också inplanerat. ganska skönt att gå upp tidigt faktiskt. ( 10 är tidigt för mig )

imon bär det av till göteborg. yeeees. jag ska jaga poäng så det bara smäller om det hehe.

nene om man skulle ta och ta tag i sitt liv och slita sig? mm jooo.

 tjaaaaaarå