idag

Yes,
I said it's fine before
But I don't think so no more

I've changed my mind
I take it back
Erase and rewind
Cause I've been changing my mind

So,
Where did you see me go?
It's not the right way, you know

No,
It's not that I don't know, oh no
I just don't want it to grow


idag gäller det. fy vad nervös man kan vara för en smågrej haha. inget regn än så länge, det är ju positivt. om en timma ska jag åka och fixa håret. kan inte tiden gå lite snabbare? haha..

jaaaaaa. men jag önskar mig själv och alla andra en trevlig dag/kväll. 
hörs imon lovers.

Du! ღ 

tisdag

usch vilket väder. kom precis hem och var dygnsur, klantigt att glömma ett paraply en dag som denna. men oooh va fina mina flickor var idag. blir helt salig =) och imon är det våran tur. hoppas hoppas hoppas att vädret blir lite bättre. inget ösregn som idag. fy..

imon blir en hektiskt dag. frisyren 11-13. sen hämta klänningen, sminka mig o kla på mig, fixa naglarna och sen va hos mattias klockan 15. stress för hela slanten. fick reda på att leo är sjuk idag med. varför ska allt hända just nu? haha.. hoppas på en trevlig kväll! =)

JAG fick g i matte c. haha, helt happy nu! trots mitt ig på nationella. ja e såååå glad. + att ja satte m.et i finansiering och kalkylering.. göttmos. ska bädda ner mig o kolla film nu eller nåt så jag inte får köldskador haha.. ska öva mig på att gå med skorna med förresten ;)

önskar jag kunde säga detsamma, men tyvärr asså..

måndag

2 dagar kvar. sen är det min tur!
börjar bli lite smånervös, särskillt när allt inte är klappat och klart än.
men ovanligt när det gäller mig liksom? haha.

hade prov idag, gick inte så bra.
prov imon. och det är det sista som tur är. hade verkligen inte orkat med annat. usch, ser bara mot studenten. haha, som vår lärare sa, treorna tar studenten redan efter lovet i medvetandet! stämmer så in i.. har inte tänkt på annat på sistone.

imon ska jag kolla på balen. oh va fina alla kommer vara. ammut går ju imon med =) dissar vår klass ;) haha.. så man måste väl offra sig och komma då.. tsss..

men noooog, de e nog så! haha.
om du inte skulle gilla läget så skulle det aldrig vara så här.
så sluta tyck synd om dig själv när du vet att du gillar det.
- att stå i centrum?


söndag

guuuuuud vad tråkig skolan är. helt sjukt. har försökt traggla mig igenom tre kapitel av internationell ekonomi. usch! handlar om handelsblock mellan länder och sånt shit. om allt ändå kunde vara över.. men, bara att bita ihop. bara 12 dagar kvar nu.

så nu tog jag en lång paus. orkar inte mera.

det är så roligt att bara se hur ni agerar.
HAHA liksom?

så trött, halvsover med böckerna. men fick faktiskt sömn inatt.
det hjälpte tydligen inte.

nee, tjaaaarå

it's a cockfight

äntligen hemma.
pissigt att jobba ute i regnet när det även haglar. byggdes ett lerberg framför vår monter, haha men idag kom solen fram ett tag. men ändå skönt att vara hemma.

inte fel att man träffade kungen på mässan då, måste allt skryta lite. hans lifeguards var runt honom som en flock med svartklädda män. haha, ascooooolt iaf.
träffade även tommy körberg, per moberg- han i rederiet, sen tv4kocken och en fotbollspelare från vm 94. massa kändispoäng, eller hur carris =) =) hahaha..
fast jobbade ju faktiskt med daniel, han har varit med i brottsvåg och i hans och hennes. ball =) han är buddie med persbrandt o alla. snacka om att man fjäskade in sig i hans umgängskrets =)

nu ska jag hoppa in i duschen. känner mig som en lantis haha.

SNART börjar mitt liv. 13 dagar.

onsdag, en vecka kvar

oooh, jag är så trött. sovmorgon hjälper inte nu förtiden. jag måste typ sova en hel dag för att jag ska ta igen mig haha.. usch, ska till skolan och göra min filosofiredovisning. är inte förberedd nånting. haha orka. sen ska jag köpa mina balskor efter skolan och med kanna som ska fixa håret förmodligen. ja måste också färga en gång till innan balen. idag? hmm, får se om jag hinner. åker ju kvart i fem, innan det ska jag hem och äta och packa. haha, alltid lite förberedd. vet inte var vi ska bo, vet inte ens var vi ska jobba. vet att jag ska åka till södertälje, så kommer förhoppningsvis nån o hämtar mig där hahahah!

ne nu går ja =)

ha ett bra liv!

tisdag

sjukt trött.
orka med vädret då. brrrr. kan ju tro att det är vinter på gång igen..

kollade på bd.s bal innan. blir helpirrig när man ser dom åka in med sina bilar. om en vecka är det min tur, haha, min tur att trilla eller något i den stilen kan ja tänka mig ! haha

åker imon kvart i fem och jobbar. ska bli skönt att komma bort lite faktiskt.

fick reda på att jag fick ig på mitt nationella =/ haha illa e de. hoppas på g ändå, har ju trots allt haft g på de resterande proven. bara lipa o gå vidare! haha

provet man fick välja på att ha imon eller nästa vecka skjuter jag som vanligt upp! haha, valde att kolla på balen faktiskt. och sova lite med =)

tjaaaaarå.

manic monday

oh vilken dag .
började med naturprovet, men skönt att ännu ett prov är avklarat iaf. sedan lyssna på svenskaredovisningar och sedan på filosofiredovisningar. slapp dag =) har bonkat i borden idag också =) haha, oooh. nu är det nära..

var och gjorde min provbalfrisyr nyss med. finfint ! hoppas på det iaf haha..
bokade min tid för att sy upp klänningen och sånt med.
och jag hittade världens finaste balskor idag med, blev så lycklig =)

prov och redovisning på onsdag, men äh. orka öva på det idag? oh no! haha

på onsdag åker jag förmodligen till stockholm och jobbar. visst, jag behöver väl pengarna, men hade hellre stannat hemma! haha. hektisk vecka!

hej då, ha ett bra liv! 
eller vad? haha

what the hell, who cares?

everybody is talking all this stuff about me
why don't they just let me live?
I don't need permission, I make my own decisions
it's the way that I wanna live
you can’t tell me what to do
why can't I live my life without all of the things that people say


usch. jag dissar härmed mitt prov jag har imon, orkar inte öva överhuvud taget.. genetik o genteknik? urgh. ser verkligen inte fram emot att vakna imon. prov måndag, prov onsdag, redovisning onsdag. sen ledig torsdag o fredag? neeej, för då ska ja jobba. torsd-sönd. yeeehoo, + att jag har prov på måndagen efter det med. haha men vadå, jag klagar inte =)

tar ju trots allt studenten om 18 dagar !!!!!
happy as hell.

lördag

så seg idag. fattar inte varför? haha

mycket trevligt igår hos min tesa =)
slutade la runt 20 pers tror jag. åt lite och mös! haha, fick ju se lite shower av bland annat leo med! haha, underbart kul.. ska bli kul att gå på balen haha.. mer taggad för det nu än innan..

taggar för melodifestivalen ikväll ! haha, kul ju. bättre än att ränna på stan en dag som denna! haha, vilka minnen man har. nästan lite pinsamt måste jag ju säga. men vad gör man inte.

njuter av min sista lediga dag på denna helg.. imon är det ju naturprov att öva på =/ fattar inte att det är lagligt att ha prov på måndagar hahaha.. illa e de.

men nee. nu ska ja ta o fixa o dona lite =)

ses, hörs.

I'm not dead just floating
I'm not scared just changing


ännu en...

let me tell you about hard work.

precis hjälpt tresk att ordna iordning med maten och allt, känner mig såååå duktig! haha, något ska man väl duga till iaf ;)
så nu väntar vi på att alla ska komma, visserligen en timma kvar, men ändå.
hoppas på en trevlig kväll =) men det blir det väl alltid.
är med fina människor, så varför inte liksom? haha..


the whole world is not all about
... you
i'm sorry to tell you this.
but you have to change,
or else you will end up
...
all alone

nej, men ha en trevlig fredagskväll =)
tjaaaarå.


o lite mer...

HAHA, kollade på melodifestivalen igår.
serri, hur värdelösa var inte dom som sjöng we are the winners of eurovision? haha, ja skrattade så ja lipade. hur kul som helst att dom gick vidare, enbart bara för att folk tycker dom var roliga ! hahahaha.
underbart..

kyckling på fredag det gillar jag bäst...

hemma nu! ingen praktik idag heller.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA..
vad mer behöver man säga liksom?
jag skulle också va så glad om jag fick lite, ehm.. kärlek? hahahahahhahaha...
men vi säger så
- jag är helmongo idag. haha, lite kul faktiskt. gratis underhållning =)

"sunday service"

kalas hos tresk ikväll. great. ska bara fundera på vad man kan ha på sig, och sedan entra duschen. måste ju erkänna att jag inte känner mig allt för fin. haha..

nee nu ska jag gå och tänka på mitt liv, mitt underbara liv.

im not a stupied girl. it's just that I don't care at all.
don't you understand? I know everything.

ibland är livet bara för bra vaa? ooo ja.
älsk.

Wanna know who you are
Wanna know where to start
I wanna know what this means
Wanna know how you feel
Wanna know what is real
I wanna know everything



traaaaaaaaaalllaaa laaaa

japp carro, du är värdelös.. haha, aa men du e de dåååå!
inget att göra ett jota åt.

asså ja mår så himla bra när jag ser mig i spegeln. så himla bra är jag! folk måste vara så avundsjuka... jag tycker synd om er suckers! HAHAHAHAHAHAHAHA!!!

fy, man blir så himla störd av att vara hemma en hel dag. ingen praktik idag inte. har mest sprungit omkring och sjungit och dansat i 5 timmar. det är livet =)

imon är det kalas hos tresktrollet. ska bli kuuuuuul !

ja e så happy.. aa men ja ee de dååå.


ha de bra s/f-uckers


.


happy happy happy =)


onsdag

I don’t believe In the smile that you leave When you walk away and say goodbye

äntligen ännu ett prov avklarat. gick nog midre bra, så ig? jaa. haha. men vem behöver matte i sitt liv? inte jag i alla fall. usch, bara 10 mer dagar i skolan nu. nästan så att det börjar kännas lite sorgligt faktiskt.
man säger alltid att man ska hålla kontakten, men det blir nog inte så trots allt. känns som man känner alla utan och innan efter dessa tre år. tur att man har kommit i en toppenklass i alla fall. =)


två dagar kvar på praktiken. känns bra. haha, jag är nog inte gjord för arbetslivet.. hehe. men det kommer väl med tiden det som allt annat. blir ju trots allt arbetslös om en halv månad. haha! så får ta och börja se om jag ska plugga eller jobba, och i så fall leta jobb med då. haha, kan vara en fördel =)

jag vill verkligen flytta härifrån nu. typ några kompisar bo så tillsammans, det verkar så mysigt hehe! så när jag får jobb, då flyttar jag. det är bestämmt! haha.

nee nu ska jag förflytta mig härifrån.
göra något bättre med mitt liv, haha.

tjarå tönt

.

ett år.
det känns förjävligt.


måndag

- F A L S K H E T - F A L S K H E T - F A L S K H E T - F A L S K H E T -   
  
skönt att veta vilka som verkligen finns här, och vilka som inte gör det. det trodde jag faktiskt inte.

1a dagen avklarad. gick ju relativt snabbt när ja fick jobba med kära mussi =) bara 3 dagar kvar nu då. sen är det tillbaka till skolan som gäller. men innan det ska vi ha helg också! efterlängtat, verkligen!

nu sitter jag och försöker kolla ner i matteboken, men blir trött av alla siffror och bokstäver. så tog en "kort" paus, som det så fint brukar heta. känns som att jag inte bryr mig om skolan det lilla som nu är kvar. som om det inte spelar nån roll, men de e la det de gör. haha! avgörande för betygen ;) men ääääh. haha

jag fryser så. undra om man börjar bli sjuk. bror var hemma idag för han hade 40 graders feber, så nu har jag isolerat mig på mitt rum, så jag inte kan få någon otäck smitta! haha.. man vet ju aldrig.

jag sitter och skrattar för mig själv när jag tänker på allt. jaa du, en sak har jag ju kommit fram till i alla fall, haha.. men det håller jag för mig själv. orka med snacket ;) som alltid.

aa, men nooooooooooog.
vi säger så. HAHA.

1 år imon.
jag orkar inte.

söndag

en vecka till har gått. snabbt snabbt snabbt.

imon är det praktik. börjar 8, så det blir ingen sovmorgon här inte. men men, det är smällar man får ta. haha, de e ju faktiskt bara 4 dagar, så varför klaga?

idag har det varit en slapp dag. har inte orkat göra mycket ansträngade saker precis. pallrade mig ut och gick lite innan, men aa, då började det ju spöregna, så fick bege mig hem igen. fast hann bli dyngsur ändå! haha.. ska snart hoppa in i duschen, laga mat till imon och sen bädda ner mig i sängen framför parlamentet och film sedan. myspys =)

matteprov på onsdag. måste börja öva, ett ig på nationella är väl ungefär samma sak som ig i betyg tyvärr. usch, haha och sen står ju faktiskt också en middag på china palace på spel. så måste få bra poäng o slå koffe! ahahha..




you win some and you lose some.
så sluta lipa! blir så trött.

uppdat.

hur kan man sammanfatta stockholmsresan om inte hur kul som helst?

shopping på stan, tid att umgås med alla i klassen, utgång på stureplan tillsammans med alla överklassfolk visserligen, tid att prata minnen... jättetrevligt faktiskt.  haha, stureplansgruppen, hur ball e inte det då? fett cool, som stockholmarna säger HAHA.

har äntligen köpt min studentklänning nu! marylin monroe =) haha! oooh yes!

har varit och firat carro nu ikväll. ätit god mat och pratat! hahaha.. as usual! mycket trevligt!

praktiken nästa. skönt att slippa skolan en vecka till faktiskt. fast har nationellt matte på onsdagen tyvärr. så det får väl bli till att plugga lite imon..

nee jag tycker synd om!


ha ett bra liv. tjarå.

lördag

hemma =)

jag har haft helt sjukt roligt.

tisdag

jaaaaaaaa =)

på väg mot stockholm snart då. väskan är äntligen packad, säkert glömt 1000 saker, som alltid. men det konstiga är ju att jag lyckas ta med mig så himla mycket ändå varje gång. kunde knappt stänga den! haha. så får inte köpa så mycket, hehe, annars får ja ta det i påsar =)

vaknade på så himla bra humör idag, har bara varit jätteglad hela tiden! så skönt att inte gå i skolan nu på 2 veckor typ. fast aa, har ju nationellt matte c prov på onsdag nästa vecka. men äh, ett senare problem!!

funderar på att åka och jobba i falkenberg lördag och söndag. får se hur mycket ork jag har kvar efter resan! haha..

mest taggad för våra utgångar !!!

min babe fyller år idag! och vissa glömmer ju att säga grattis hahahahhaha..

hahaha, jag skrattar. och jag kan inte sluta! PT!!

ne nu ska jag ta o hoppa in i duschen!
ha de bra i jkpg, hemma igen på fredag kväll!

måndag

Who never believed it could happen to me
'Cause something like this only happens to somebody else

hemma nu. så himla trött. ännu ett prov överklarat iaf, känns bra. redovisning imon bara om marilyn monroe. haha, men tar inte så serri på det. orka? haha.. så fint väder, tänkte gå ut och gå snart. sova lite först bara.. varit uppe sen halv 7 idag, det var längesen nu! haha..
nene men jaja.. ha de bra dööö.

vi kallar oss vänner, det är svårt att vara när man längtar och känner
som vilka vänner som helst, vilka mänskor som helst


söndag

ännu en helg över.

fredag slutade ju i en utgång på tapeten som sagt. det var trevligt, mer som en mysutgång. fast mådde som jag förtjänade på lördags morgon. haha

lördag blev det lite grillning på numera vårat "ställe" haha. men det var faktiskt jättemysigt där. de va ja teres samuel leo och markus. sen åkte alla utan markus hem till teres och spelade kotten haha och vi utklassade dom!!

idag har jag njutit av den underbara solen. inte en vind på hela dagen typ. blev nästan så man svettades haha.. sen kom det lite folk o det blev fika och sen grillade vi.. mmm, sommar =)
sen in till stan för att fika (ännu en gång? haha) med emma mickis sanna o erik. och nu är jag äntligen hemma. har knappt varit det under denna helgen. skönt att ta det lugnt. fast har egentligen prov imon, men äh. det övar vi på mer imon haha!

imon börjar ännu en vecka, fast åker ju till stockholm på onsdag så jag längtar faktiskt. sen är det praktik vecka 20, haha o ja ska va på hemköp =)

nee nu ska jag ta och sätta mig på balkongen och njuta lite faktiskt.
aa, eller a nästan? hahaha
tjarå

.

ute ikväll var inte riktigt meningen att det skulle bli så heller asså va ju inte ute ute utan ja va på tepaten lite o sen nyss va vi på max och åt maxmat jättegott faktiskt..

mm, det var skojsigt.

förlåt att ja inte biljardade. älsk!

fredag

hemma o nyduschad. så skönt att vara ledig idag! känns som lördag idag faktiskt. kunde inte sova tidigt igår, utan var hur pigg som helst. och vaknade tidigt också! haha, jag kan verkligen inte sova länge, hur gärna jag än vill!

men så underbart väder. hoppas verkligen det kan hålla i sig.. satt till och med ute och åt frukost idag! =) mm, sommar kom till mig! haha.

nee, nu ska jag ta och kolla igenom finansieringen, roligare saker finns ju. men nee, har inte så mycket val. insåg att jag inte ens har alla uträkningar, så måste få tag på nån som jag kan skriva av..

haha, jaa du. du kan ju alltid hoppas!!

det är du och jag


onsdag

övar på prov, haha, kan det förklara varför jag sitter här? jaaa. samma gamla erica?
men hur kul är det då? haha, nee precis. tänkte öva imon innan lektionen =)

hade ekonomispel idag i skolan. haha, jag och linn var irak och förhandlade om olja och sånt o köpte råvaror! hehe, fast vi kom på 7e plats .. fuck ;)

ooh, jag vill åka nu =) så kul hoppas jag att det kommer bli!

nee, nu ska jag göra klart en grej! hehe...
mm!

tjarå


tisdag

mår inte helt bra idag. är inte sjuk eller så, men känner mig så trött och seg.
fast jag sover jättemycket?
har prov i marknadsföring på torsdag. böckerna i skolan! men vet inte om jag hade pallat öva idag ändå? får ont i huvudet när jag ska läsa! haha, så synd om mig! så istället så tänkte jag åka med till leo sen ikväll, ja o teres skulle väl kolla på film eller något.. jaa, hellre det än att plugga! inte riktigt min grej de där! haha.

ooh, denna veckan är det ju bara 3 skoldagar kvar, fast imon har vi nåt ekonomispel? aa, iaf. o sen nästa vecka är det bara 2 skoldagar, för sen åker vi till stockholm på onsdag morgon! =) och veckan efter det är det praktik! så nu slipper jag snart skolan ett tag som tur är! =) sedan efter praktiken är det inte långt kvar alls!! oooooh. helhappy!

ingen utgång i helgen. har prov och muntlig redovisning på måndag tyvärr. usch! men de e la bra det med. så jag kan spara mina utgångar till stockholm! =)
oj, jag vill verkligen åka härifrån nu, resa eller vad som helst. är trött på stan just nu! orka det här med att alla känner alla, och vissa som tror att dom känner alla och blabla... och orka folk som tror sig veta, som egentligen inte har en aning. så vill bara komma bort ett tag. utomlands en månad typ? härligt!

nehe, nu ska jag hoppa in i duschen. sen ska jag faktiskt vara duktig och städa mitt rum lite. så mammi bli överraskad när hon kommer hem sen =)   



... och ingen vet hur många hon har vilselett,
med hennes speciella sätt att le
.
en kort sekund, det vackraste världen har sett...


måndag

jaha, en början på extrahelgsdagen nu då =)
tänkte faktiskt vara duktig och städa mitt rum idag, får väl se hur mycket ork det finns till det senare! haha. ska ju göra ett fucking filosofiarbete med! usch och fy. 

och imon börjar ännu en skolvecka. nu skulle jag vilja bli sjuk! haha.. så trött på skolan!

haha, skratta eller gråta?

back to bed =)

 

Jag stängde aldrig nånsin några dörrar
Jag bara gick ut
Och du frågade och jag svarade
"Det är klart att jag saknar en dag som förut"

För det kanske känns svårt när ljuset har släckts
Vi är mitt i vår mörkaste tid
Det kanske känns hårt, men när minnena väcks
Kan jag fortfarande höra ditt liv

För man saknar sånt som man inte har
Och man saknar allt som man inte har kvar
Vi har fortfarande långa vägar kvar
Man saknar inte sånt som man har

För man saknar sånt som man inte har
men vi har fortfarande långa vägar kvar
Jag har lärt mig att längta är bättre än att ha
För man saknar inte sånt som man har


valborg

hemma.
hade mys hos carro, lagade wok, spelade twister, kort och snackade lite skit som alltid! haha.. så trevligt att träffas! =)

har annars bara degat hela dagen typ. fortfarande så trött. det är riktigt skönt att denna helg har en extra dag. vet inte hur jag hade klarat det annars hehe!

fick telefonsamtal innan från jessica från förfesten. måste ju erkänna att man blir lite sugen när man hör alla. men nej, fick bli en valborg utan party i år. och skönt är väl det?

jag äcklas och jag vill spy.
usch!