...

då var det dags igen. back to jönnet.
får bli en lugn helg. bara jobb.
sen måste jag hem och plugga.
juridiktenta väntar

jaja. over and out.






himla katarrer hit och dit.
kanske blir frisk lagom till 2008.

sticka

jag har en sticka i handen som vägrar komma ut. hur jobbigt som helst. haha. den gör ooooont.

idag är det tisdag. dagarna går så fort så jag hinner knappt tänka. så mycket just nu med. jag och nathalie har suttit i 8 (!) timmar med våran himla konstruktionsuppgift. det är inte lätt vill jag lova. fattar inte mycket heller det är en sak som är säker. usch ja.

har inte så mycket att säga. det händer ju inte så mycket utöver skola och jobb just nu. det är allt som hinns med. tråkigt nog. kul att mina vänner har så roliga liv så jag kan leva på dem ett tag haha.





3 gången gillt. du måste vara nöjd. eller är det kanske 4, 5 eller 6e?
finns ingen som håller räkning längre. sorgligt nog.


back to bed. ligger nerbäddad upp över öronen. det är så kallt och mörkt. lite ensamt JA.

julmys

nu är det mindre än en månad kvar till jul.
för de som inte kunde räkna ut det själva så bjuder jag på den informationen haha.

jag och nathalie har druckit julmust, ätit pepparkakor och julskum =)
så mysigt. kylan skulle man kunna skippa men men.
snö är ju alltid mysigt.

imon börjar jag vid 9. ska göra våran konstruktionsuppgift efter föreläsningen så det kommer till att bli en lång dag. usch. uppgiften är så jobbig att man vill spy. man ska räkna ut spillvattenflöde och ventilationsströmmar till våran planlösning. inte allt för kul faktiskt.

sen är ju desperate imon med. ooooh yes.

i helgen blir det hem och jobba som vanligt. börjar tröttna lite på mitt sk jobb faktiskt. om man ska ta sig i kragen och söka sig efter något annat kanske? som vanligt när det gäller mig så kommer det förmodligen inte ske än på ett tag. men måste! känner verkligen att jag behöver lite förändringar här och var.

jaja. nog om det.
nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla klart på boston tea party. sen är det sovdags.

over and out.

söndag

och snart var helgen över igen... och vilken helg det har varit. haha, har knappt lämnat lägenheten. men nu är jag frisk igen =) eller aa, mer än innan iaf hehe. skönt skönt. har bara sovit i 3 dygn ungefär. inte alltför kul. känner att jag måste hitta på något kul snart innan jag ruttnar bort =)

familjen var här igår med. mys. åt mat och fikade. sen fick jag mig en ny jacka också =) i julklapp hehe. så fin är den.

jaja det finns inte mycket mer att skriva. det har ju faktiskt inte hänt något alls i mitt liv denna helgen. nya tag imon, ny vecka, nya möjligheter.

tjaaa

torsdag

jaa nu sitter jag här. har tagit två doser av min medicin. slutsatsen är att jag har sovit ungefär halva dagen. jag har drömt sjukt konstiga, detaljerade drömmar. men samtidigt så är det en sån djup sömn att jag känner mig som en ny människa när jag vaknar. sen kommer huvudvärken smygande. tror det kan ha något att göra med medicinen som slutar verka. mamma säger gång på gång att jag inte ska ta för mycket att jag inte får överdosera, haha. tror hon att jag skulle bli beroende? detta kan varit det äckligaste jag har försökt svälja i hela mitt liv. en tesked tar mig en halvtimma typ. JA jag vet. största bebisen. men jag har någon spärr mot det. jag förstår inte vad som är felet. men men, bara att kämpa i sig det.

usch. nu vid läggdags är det dubbel dos.
kanske ska börja nu om ja ska lägga mig om en timma haha.

så som sagt. har inte blivit mycket av denna dagen. var meningen att jag skulle tvätta vid 11. men jag låg helt utslagen i sängen och vaknade igen när tvättiden var slut haha. imon blir det till att försöka städa lite. familjen kommer ju hit på söndag. har köpt jättesöta muminkex till lillfilip. hihi, han kommer bli överlycklig. han har ju alla filmer och kan allt utantill ungefär haha.

skulle jobbat fredag och lördag hemma i jönköping egentligen. men kanske inte så bra att stå i kassan helt groggy. kanske somnar på disken eller något liknande haha. så jag fick avstå lite pengar och fokusera på min hälsa helt enkelt. kan väl inte skjuta på det hur länge som helst. måste bli frisk nu.

ska ju börja öva på min nästa tenta snart med...........
juridik
byggnadsteknik
bläääääää.


ne nu ska jag gå till köket och försöka pressa ner lite morfin haha.

......................sjuk

officiellt så dör jag nu.
min hals är katastrof.

har haft telefontid med min vårdcentral hela morgonen och har varit och hämtat ut min medicin. hoppas verkligen att det går över snart. jag orkar inte mer. jag ringde mammi för att säga vilken medicin jag hade fått. hon upplyste mig om att det är morfin i och att jag kommer bli trött och darrig. jag trodde inte på henne. men jaaa. helt utslagen låg jag i sängen ett tag innan ja stapplade mig fram hit haha.

ska jobba i helgen. frågan är om det kommer gå överhuvudtaget. usch ja. kul är det inte. 

kan även vara så att det är luftstrupskatarr jag har. 
går det inte över av medicinen nu måste vi undersöka vidare. 

bläääääää.

inatt blev det 1,5 timmars sömn. hoppas verkligen medicinen kan få mig att sova lite.  

annars är allt bra, haha.

yeeeeeeeeeeeeeees!!!

het sjukt. JAG klarade min tenta. jag inte bara klarade den utan jag satte VG. 2,5 poäng från max. sjukt lättad. kan inte ens beskriva hur happy jag är just nu. det kompenserar min natt haha.

joo, jag tänkte ju så. iome att jag var så trött igår så trodde jag att jag kunde somna utan hosta och elände. klockan 23 somnade jag och var lättad....
... tills klockan slog 01 och jag vaknar och hostar så mycket att jag tror att jag har hostat ut mina lungor till och med. somna om? nej det går inte. hostar och hostar. så det slutade med att jag satt upp i sängen, kollade på sjukt dåliga tvprogram och dåliga filmer. försökte testa att sova sittandes. när jag började slumra, då hostar jag IGEN. så det var till att vara vaken till det blev morgon igen och sen vidare till skolan klockan 1. så man kanske kan önska att man kan sova idag. har ju trots allt inte sovit många timmar. men ska väl inte önska förmycket.

nu är det till maten. ska äta plättar =)
lite måste man ju fira.

oooooh. jag är så sjukt glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad.

18 november

hallå jaa.

hostar hostar och hostar.
det är det enda jag gör just nu.
jobbade 4 dagar i helgen. var sjuk 4 av dem.
sover ungefär 3 timmar per natt pga att jag hostar
och hostar...
... som sagt.

kan inte klaga nog.
hoppas det inte är mikroplasmer som förra gången.
sjukt jobbigt att vara sjuk. hatar det.
som om inte alla gör det haha.

nu är jag iaf tillbaka i borås. lagom redo för skola imon.
men men.

hem och jobba i helgen igen. sen kommer päronen på besök på söndagen. mys pys. ska fixa lite med tavlor och lampor. allt för att göra hemmet mer hemma haha. mamma fick lite dåligt samvete idag och sa att hon skulle fixa ett rum hemma också. så att jag faktiskt bor någonstans när jag är i jönnet haha. har ju bott i bäddfåtölj och resvecka de senaste månaderna faktiskt.

kollar på taking lives nu. bra film. måste hålla mig vaken. hoppas på att någon gång bli så trött att jag inte hostar längre. mm.

slut på klagandet.
ok?

hicka

jaa minsann. jag har tydligen fått en obotlig hicka.
jag kan inte ens försöka sova haha.
jag som tänkte slå mig till ro tidigt idag.

har ju som sagt haft föreläsningar från 12.30-21.30, vilket inte är hur kul som helst. särskilt inte när det är matte c kunskaper som kommer smygande fram, de matte c kunskaper jag tyvärr inte har kvar. haha. det gör det hela sjukt obegripligt. usch. och tänker inte ens sätta näsan i mina böcker i helgen. (som om jag brukar det haha).

det blir jobb hela helgen. något att se fram emot, eller inte.
funderar fortfarande på om man ska orka ta sig till kaj imon eller inte.
blir nog förmodligen inte.

ingen utgång på hela helgen. det är vad min ekonomi tål just nu. har räkningarna här framför mig och csn har inte ens kommit ännu. kul att pengarna typ är slut innan man ens har fått dem. usch, livet som student är tufft ibland faktiskt. tur att man kan tjäna lite pengar på filmuthyrning då iaf. det är de som räddar hela månaden.

herregud, vi sitter här i mitten av november redan. tiden bara flyger iväg.
snart är det jul, sen är det 2008 och sen är det väl snart 2009 också. känns det som iaf.

julklapparna är det värsta. börjar alltid i sista minuten. varje år. så vi kan väl skjuta på det lite till då med andra ord. snön har ju inte ens kommit på riktigt ännu.

nehe. om jag och min hicka ska ta och gå till sängs kanske.
borde diska nu egentligen. men tar nog det imon innan bussen går.
så, då var det bestämmt!

hörs och ses efter helgen när jag är tillbaka i borås.
so long

...

sitter framför tvn en sån där lugn måndagkväll.
lugn?
6 gånger har det ringt i min förbannade telefon. olika telefonförsäljare varje gång. nästa gång skjuter jag någon. haha. att de inte kan ge sig. ska anmäla mitt nummer till nix så jag slipper de där i framtiden. är trött på att säga nej som om det inte har någon betydelser.

snart börjar csi ny. ska gossa ner mig och kolla på det. sen blir det till att sova. jag har varit sjukt trött hela dagen faktiskt. byggtekniken gjorde det ju inte bättre. lärde oss hur man räknar ut luftfuktighet i ett hur. kul när matte c kunskaperna som man inte har kommer smygande tillbaka. eller inte.

men kul. haha. flytta hit bara.

blev kort bloggande nu.
orkar inte mer.

vad finns det mer att säga liksom? haha...

söndag

tillbaka i borås igen. det var den helgen det. blev lite jobb på videomix och några visningar idag. sjukt kul idag faktiskt. längtar bara till den dagen om ca 1 och ett halvt år när JAG får stå där.

det blev lite utgång i lördags med. så efter jobbet klockan 11 så skyndade jag mig hem och sedan till en mycket sen förfest och sen vidare till centrum. var ett tag sedan jag var där faktiskt. inte mycket som har förändrats faktiskt. inte allt för kul denna gången heller. får bli kaj på torsdag istället. om jag lyckas byta bort min torsdag vill säga.

och nu är helgen slut. måndag imorgon, vilket innebär föreläsningar om byggteknik. har ju spenderat måndagar på roligare sätt i mina dagar än att sitta på rumpan i 3 timmar i sträck. men vad gör man inte.

fars dag idag.
man kan ju undra om man har en pappa som kanske sitter där ute och tänker på en dotter som han har. eller kanske inte, med tanke på de senaste 20 åren. tänker alltid lite extra på situationen som sådan en dag som denna. men vad gör man. grattade min andra pappa med en stor kram och sen var den dagen över i mina tankar.

har bäddat ner mig i sängen eftersom det är sjukt kallt överallt. jag kollar på min nyinköpta desperate housewifes box. mycket mysig söndag om jag får säga mitt...

man kan ju inte annat än att bli orolig. det är ju sådan jag är. vänder blicken upp och ber för att det inte ska vara sant. 


you tell me that you need me
then you go and cut me down
it's too late to apologize
.
-det kommer aldrig bli detsamma.

desperate housewifes next.

snart är det dags för desperate igen. har längtat enda sen förra tisdagen. och av trailern för kvällens program så kanske man förstår att det inte går att missa.

imorgon blir en händelserik dag. börjar skolan 12.30, men innan det ska jag och nathalie besöka badhuset och simma några längder. sen slutar inte skolan förrens 21.30 egentligen. men p g a mötet på torsdag morgon plus att det faktiskt inte går en enda buss torsdag morgon så får jag skippa halva juridiken imorgon. smällar man får ta när man har två hem haha. men som sagt, det blir en lång dag i vilket fall som helst. fasar redan.

imorse så bjöds det på oväntat besök här i borås- mycket uppskattat även om jag låg och sov. haha. lite skrattretande var det faktiskt med tanke på... tur att man har världens snyggaste lila pyjamas då haha. det om det. blev en liten sväng på staden med, dock inte jag som handlade. är ju inte rikast i sverige för tillfället om man säger så. ibland vill man bara hoppa av skolan och skaffa sig ett jobb bara för pengarna. men sen får jag ju faktiskt tänka så att om ett och ett halvt år är jag färdigutbildad och då slipper jag stå och slita på skitjobb. kanske är värt det när jag tänker efter haha.

usch på tal om.
jag är sjukt nervös för torsdag nu. känns liksom inte som något liknande. när jag blev visningsvärd för fastighetsbyrån så var det en vanlig jobbintervju ungefär. satt med en tjej och svarade på frågor. sen ringde hon och sa att jag fick det. NU däremot ringer de från svensk fastighetsförmedling och säger att de vill ha mig och nathalie som visningsvärdar hos dem. så denna gången kommer mötet efter jobbet haha. lite värre på detta viset tycker jag allt. fortfarande vet jag inte vad jag ska ha på mig. stora problem det här.

jag har precis packat min resväska för en ny visit i jönköping. bor ju i väskan när jag är hemma hos familjen. sjukt jobbigt om jag får säga mitt. man längtar alltid efter något som ligger här hemma i lägenheten. men men så är det.

nu ska jag faktiskt ta på mig diskhandskarna och ta tag i köket. duktik som man är!

men återigen TACK.
long time no seen.

girl next door

i never meant to brag but i got him where i want him now
it was never my intention to brag to steal it all away from you now
but god does it feel so good cause i got him where I want him now
and if you could then you know you would
...it just feels so good


jag heter erica. jag har en blogg för att skriva i. nu när jag bor i borås så känns det bra att vänner och familj kan få en inblick i mitt liv efterssom de sitter 8 mil härifrån och jag som fattig student inte har råd att ringa alla. det är endast för de som bryr sig som jag skriver. så ta ditt pick och pack och dra, tack. eller kan anonym sluta vara så feg?

precis nybadad. muchos great.

fick ett samtal från svensk fastighetsförmedling innan.
de vill att jag ska vara visningsvärd för dem =)
känns bra att vara jagad av två ställen HAHA.
så ska på deras månadsmöte på torsdag 08.45.
alla chefer och anställda är där. nervös redan nu.
undra vad jag ska ha på mig? haha...

vill gå ut i jönnet på lördag med. jobbar egentligen på lördag till 23.
antingen löser vi det eller så får det helt enkelt bli utgång efter det.
många frågetecken nu!

som sagt, började min nya kurs idag. IDAG.
till på onsdag ska vi ha lämnat in vår första uppgift.
kul start haha.
så nu håller jag på att konstruera ett hus.
det ska bli spännande att se =)

nu tillbaka till csi. och sen blir det boston och till sist seinfeld.
kul, hela kvällen planerad framför tv.n.
en äkta måndagkväll för mig =)

adjö

måndag morgon

jag säger det jag alltid har sagt och det jag alltid kommer att säga.
told you sooo.

och du, lika blåst som alltid! HAHA.

ska snart iväg till skolan för lite byggnadsteknik. yeee. pissigt väder och måndag morgon. kan det bli värre?


helgen har iaf varit bra. eller aa helg och helg. det var ju i torsdags vi var ute och röjde på kaj. sjukaste kvällen. absolut roligt och ett par been there done that. typ 12 då eller? haha. mycket lyckad kväll som sagt.

fredag lördag och söndag stog jag och slet på videomix. sen hade jag även en visning på bymarken igår med. kändispoäng ja tack. sen blev det kväll och det blev att styra tillbaka mot borås. TYVÄRR hade jag redan bokat biljett och jag hade lektion idag men annars! haha eller inte.


don't blame it on me.