iväg

utgång på ingång.


ska iväg och fira lite nu. har ju skrivit tenta idag, som förövrigt var det svåraste jag varit med om. så får väl se hur det går. men firas ska det göra iaf. inte mer med den saken haha.

det blir jag natta jacob johan och fredrik. niiice.

inte mycket mer att säga om saken. nu går jag. oooooout.

iväg

utgång på ingång.


ska iväg och fira lite nu. har ju skrivit tenta idag, som förövrigt var det svåraste jag varit med om. så får väl se hur det går. men firas ska det göra iaf. inte mer med den saken haha.

det blir jag natta jacob johan och fredrik. niiice.

inte mycket mer att säga om saken. nu går jag. oooooout.

off i go

har egentligen inte så mycket att säga. men jag börjar skriva lite ändå så får vi se vart vi landar.

det har varit påsk. har inte kännt av det så mycket. jobbat hela helgen. kvällar dessutom. klirrar bra i kassan men mindre kul för mitt sociala liv. haha. jaja, csn imon och lön på fredag. känns bra, ska shoppa lite imon hade jag tänkt. sen får det bli a6 när jag är hemma med. evigheter sedan.

tenta imon 9.00.
redovisning.

lutar åt att jag åker hem på onsdag. kära mammi ska åka till london torsdag-söndag så hoppas att jag ska hinna träffa henne lite innan hon åker. sen har ju jonna och ebba kommit hem från sin 6månadersresa med.

det är de värsta när man kommer hem så sällan. det är så sjukt mycket folk man vill hinna med att träffa. så får se hur väl jag lyckas klämma in alla på något hörn haha. lär ju bli utgång på lördag med om jag får min vilja igenom. utgång i jönköping tilltalar ju inte jättemycket. men jag har inte varit ute där sedan jag vet inte hur länge. så den hoppas jag på. lets dance final på fredag med. tal om kex o ost hos therese. kanske en flaska vin eller två med.

usch.
tenta nästa onsdag.
professionell försäljning.

nu är det strax seinfeld och sen blir det sömn för min del. ska ju försöka komma upp imorgon med. är ju inte jättelockande att stiga upp imon om jag ska vara ärlig. funderar på att städa imon med. vårstäda? haha.

nee jag har verkligen inte något mer att säga. har tömt ut det sista möjliga som finns. får ta och avvakta lite. inside information haha. heepåree

omtag

nu sitter jag här i väntan på seinfeld. en höjdpunkt varje kväll haha. men usch, är verkligen helt slut. har jobbat idag och det var sanslöst med folk och mat över allt. ser verkligen fram emot att jobba lördag och söndag med, eller inte. jag får helt enkelt tänka på pengarna. vill ju få in så mycket som möjligt nu så jag kan ha råd att ha lite sommar i sommar med. haha, har ju som sagt inget csn under 3 månader så jag måste ju skrapa ihop till hyra och dyl. men det ordnar sig nog.

nu har jag inte varit i jönköping på över en månad. känns sjukt skönt faktiskt, även om man så klart saknar nära och kära. så lönehelgen då kommer jag igen. är sugen på utgång, men vi får väl se. orka med samma gamla vanliga. haha.

fast så sant som det är sagt. det är ju det "samma gamla vanliga" man kommer hem till. det är ju inte mycket som förändrats, TROTS att jag bor 8 mil bort. men men, vad gör man.

jag har tenta på tisdag. redovisning/bokföring. det är så roligt så jag skrattar varje gång jag försöker öppna boken. usch. får väl hoppas att det går vägen. orkar inte med omtentor, det är så ute haha. eller hur?

joo förresten. arbetskamraterna retas för min konstiga dialekt haha. jag som inte trodde jag hade någon, hur kommer detta sig? de kallar mig iaf för jönköping och så lägger de på en fånig dialekt när de pratar med mig och tror att de låter som mig.



det kanske är dags att lägga av snart, eller vad tycker du?


nee. jag orkar inte ta mycket mera nu. skriver så sällan och det hinner hända så mycket att jag itne ens vet vart jag ska börja. får väl se om det kan bli lite skärpning på skrivandet. vill ju trots allt ge sken av att jag lever här i borran. för det gör jag ju, än så länge.

nee, ha det så sjukt bra så ses vi.
TÖNT haha

rusningstrafik

herregud, tiden bara springer iväg.
men vad har hänt egentligen? aa, jag vet knappt själv.
men det får vi ta en annan gång.

nu ska jag nämligen iväg på 26årsfest. har stressat sönder. jag har även rivit ut hela min garderob på golvet för ajg inte visste vad jag skulle ha på mig, trots att jag köpte nya kläder idag. men kände inte för det. usch. så nu får det bli som det blir helt enkelt.

vi ska iaf iväg till kåren sen också. kommer bli ett riktigt drag där idag för det har varit två stycken sittningar idag. får se om min gandalf kommer ut också haha.

nee nu går bussen om 4 minuter. måste rusa.

uppdatering kommer snart, jag lovar!