varning, tråk

jaha, då sitter man här ännu en gång. egentligen har jag fortfarande inget speciellt att berätta. fick bara ett plötsligt sug att skriva av mig lite. jag har ju trots allt försökt hålla mitt privatliv utanför då jag har sett/hört hur detta kan spridas, förvrängas och utvecklas. och om jag ska vara ärlig är det inte något jag är speciellt förtjust av. det är mitt liv jag lever, ingen annans. men nu känner jag helt enkelt för det, så enjoy. historien om ericas intressanta liv................
part one million.

nu sitter vi här, i mitten av september. det är alltså jul om drygt 3 månader. min fråga bli då, vad hände med sommaren? alla sena kvällar vid piren, glass vid hamnkanalen. take out från wok&co. cykelturerna mitt i natten. resorna. jag kan inte kännas vid att det precis har varit sommar. vilken härlig tanke. samtidigt som hösten smyger sig fram, sakta men säkert börjar löven falla. det är väl precis just nu som man känner behovet att ha någon. varje år, samma sak. jag tror hösten framkallar detta i folk.

nehe, back till mig. det var ju det utlovade.

jag jobbar, går i skolan, tränar (tro det eller ej), träffar mina underbara vänner och på torsdagskvällarna i ära så är det utgång som gäller. det är praktiskt taget hur mitt liv ser ut nu. jönköping hinns aldrig med känns det som. trots att jag var hemma förra helgen och ändå hann träffa relativt många på 3 dagar så känns det verkligen som jag är borta från jönköping. det kan tyckas skönt. men jag känner lite vemod. kommer jag aldrig komma tillbaka? usch. vilka djupa tankar så här en söndagdagenefterdag. men nånstans måste de väl ta vägen antar jag.

mycket att se fram emot nu.

ledig 13 dagar från skolan from tisdag (jobbar 3)
utgång + csn torsdag
lön fredag
besök? + utgång lördag
personalfest 17 oktober = laserdome + party
branschdag 23 oktober = party


jaa kan tänka mig att det var det enda för tillfället. kan garantera att fler saker kommer komma upp på agendan. det är ju trots allt borås det här HA.

men så är det med saken.

jag ska återgå till att kolla på film/tv och bara njuta av en ledig söndag. kommer knappt ihåg sista gången.
tjaaaaaaaaao