väntan

i väntan på att potatisen ska koka sitter jag här. underbart sommarväder idag. jag och nathalie satt på en bänk vid djurparken i någon timma och det var så varmt att man svettades. men det är tricky med sånt väder. man vet liksom inte hur mycket man kan klä av sig. har man för lite kläder så blir man ju förkyld. haha vilka problem man har.

usch. jag har haft huvudvärk i några dagar nu. känner mig sjukt seg. föreläsningar på 3 timmar gör det ju inte bättre. denna veckan går jag i skolan 4 dagar. det är man inte van vid. sen jobbar jag kväll på lördag med. fredag kommer äntligen csn och på måndag är det lön. skönt med lite pengar för nu finns det inte gott om det.

nehe nu hör jag att det kokar för fullt. dags att börja med köttbullarna och såsen.
gött mos.

snart bär det av till jönköping...

snart bär det av till jönköping... jag har stressat från jobbet. packat, ätit och är redo för avgång. 16 minuter kvar tills jag ska bege mig mot resecentrum. intalar mig att inget är glömt. men packade på 2 röda så jag skulle ju inte bli förvånad.

har jobbat idag som sagt. 9-15. sjuk jobbig dag. massa krångel och massa folk. storhandling på lördagar.

blir ingen utgång för mig idag. pallar inte trycket haha. det är ju så sjuuuuukt fint väder och allt. vill göra något sommrigt. haha visst, de kommer inte vara varmt när jag kommer hem, men ändå. jag har tagit på mig sommarklänning och allt. här i borran går folk utan jackor och tror visst det är mitten på juli ungefär. men vad skönt med lite sol för omväxlings skull.

neepp. nu drar jag mig. kom på att föräldrarnas presenter inte är nerpackade. det kan ju vara det viktigaste eftersom kalaset är imon haha.

överstyvt.

HHHHHHHHVVVVVVVV

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!


smguld smguld smguld smguld smguld smguld smguld smguld smguld smguld smguld smguld smguld smguld smguld smguld smguld smguld smguld smguld smguld smguld smguld smguld smguld smguld.

trodde verkligen inte att de kunde ta det ikväll. det var svettigt nära flera gånger. och paaang, där satt det. jag var nära på att svimma så hög var min puls. grannarna är befogade att tycka att jag förde oväsen idag, men det skiter jag i.

och nu önskar jag inget mer än att få vara hemma. jag vill vara i jönköping NU. vill känna gemenskapen. men jag kommer ju imon och det var väl på söndag tror jag som de kommer till stan. och det vill jag inte missa =)

nee nu är jag överenergisk. måste lugna ner mig lite.

smguldsmguldsmguldsmguldsmguld

off

ska strax iväg till jobbet. så sjukt osugen på det idag. nästan så mycket att jag hoppades att jag skulle vakna upp sjuk. men inte. att man aldrig kan få som man vill haha. neee men det är ju bara 4 timmar. så jag vet inte riktigt vad jag lipar över. kommer gå på nolltid.

annars ikväll blir det lugnt. brukar ju bli utgång elfter vi fått reda på tentor. men jag hade inga pengar och jacob var sjuk. så inget firande här inte.

längtar till lördag när jag får åka hem igen. hoppas man hinner träffa folk också. finns ju så många man vill hinna springa på. men men.


nu ska jag sega vidare mot jobbet. har förresten fått ett sjukt sug efter räkor. haha färska räkor. konstigt? ehm ja. haa.

ägd

sjukaste matchen. hv går in och gör inte ett skit på isen. helt värdelöst släpper de in 2 mål. 2 mål bortdömda som tur var. sen kommer de tillbaka. laddade som aldrig för och smäller in 5 mål på 8 minuter. ÅTTA, varav tre av dem i underläge. haha helt sjuk match. två chanser på smguld. det måste de ju fixa. ooooh, jag vill bara vara hemma hela helgen. varför ska man behöva jobba för. vill ju vara hemma om de skulle vara så att guldet kom. hmm, 7 matcher eller? haha.

nu är jag helt stört laddad. kommer aldrig kunna somna. ska kolla lite på tv hade jag tänkt. eftersnacket börjar nu!

imon är det jobb. men återkommer då.

hej

vår

och där satt den. 36/40 på tentan proffesionell försäljning. sjukt skönt. 45 poäng avklarade. då har jag bara två tentor jag ska kämpa mig igenom innan denna termin är slut. och det får vi se hur de slutar. inte det lättaste jag gjort i mitt liv precis.

inte mycket mer att säga om saken. sjukt lättad.

ikväll är det hockey igen. ladda ladda laaadda.




ses hej

resume

nu har johanna åkt hem. känns lite tomt i lägenheten haha. på tal om lägenheten jaa. vi stötte på mina grannar på väg till bussen (de snälla) och finska och glada som de är så började mannen i familjen prata och frågade om vi gillade hockey och följde slutspelet. sen börjar han tjata på och tillslut säger han att fabian brunnström, gammal färjestadsspelare som nu ska till nhl, att han bodde i min lägenhet för ungefär ett år sedan. haha. han sa att han ville att jag skulle veta för det är något att skryta om, jag vet inte det jaa. men ändå. haha.

skola idag. och herregud. jag klarade min redovisningstenta. fortfarande tror jag knappt på det. 20 var g. jag hade 24.5. haha, så man kan ju säga att det var turen som räddade mig. men det ska man väl ha ibland det med. så skönt att man kan släppa det nu. var verkligen beredd på omtenta. men inte. så nu ska jag slänga alla böcker och anteckningar i princip. haha. och usch ja. skola imon med.

på lördag kväll kommer jag hem igen. jobbar till tre på ica så min buss går vid 5 tror jag. ska ju förmodligen ha visningar på söndagen. och sen hoppas vi ju nästan på att det kan bli 7 matcher och att de vinner hemma så jag kan få vara med i folkmassorna på söndag. det tycker jag skulle vara lägligt. men vill de nu ta det i linköping så inte mig emot. hoppas bara de inte taggar ner nu när de tycker de är grymma.

oooooooooooooooh. ikväll börjar desperate housewifes. som jag har väntat. klockan 8 går reprisen av det sista avsnittet. så jag ska bara njuta =)

förvånad?
nej.
överraskad?
ja.

back

long time no see.

har blivit ett smått uppehåll här. johanna har nämligen kommit hit till borås för att underhålla mig i helgen. hon kom i lördags. ingen hade så mycket pengar med vi funderade ändå på att ta ut det en sväng. haha men vi glömde gå till systemet. så det blev lugnt ändå. det har varit mys hela helgen. massa tjat in på småtimmarna. lite promenader. någon film. lite melon och vindruvor. och ikväll, då är det hockeyn som gäller. tagga loss.

har inte så mycket mer att säga om detta. däremot har jag en stor klump i magen när jag tänker på engla och hennes öde. att han erkände, de sa att han kände pressen. men att han inte visade några ansiktsuttryck när han erkände. hur sjukt är det inte. hade jag varit englas mamma hade jag varit vansinnig. de hade kunnat gripa 42åringen för ett halvår sedan när de fick in ett tips om att han var skyldig pernillamordet. men nej, han går på gatorna som en vanlig man. dömd för jag vet inte hur många sexbrott som helst. vad gör en sån människa ute? och vad kommer hända nu? han kommer säkert yrka på sinnesförvirring och bli dömd till vård. det är något stort fel på det svenska straffsystemet. jag blir så arg när jag tänker på den lilla flickan. men samtidigt. mamman har fått det bekräftat. hon slipper gå och tänka att hon lever någonstans. men frågan är om hon någongång kommer låta ev barn cykla själva. detta var ju trots allt englas första gång, och vad händer?! samtidigt så har mannen bär på ett 8 år gammalt mord. hennes familj har gått i ovisshet i 8 år. och nu erkänner han. nu när han har tagit en annan människas liv. herregud. jag vet inte vad jag mer kan säga än att mitt hjärta är för engla.

träningvärk

haha oooo jaa. personalfesten igår var värsta träningspasset. men kul var det.

klockan sex samlades vi och det var ingen som visste vad som väntade. femkamp. det började med bungy-running. man var i ett uppblåst torn typ och hade en bungylina runt magen. skulle sen springa så långt som möjligt och sätta fast kuddar där man kom. haha. benen bara skakade. och man flög tillbaka som en fluga i vinden ungefär. landade på huvudet och med benen rakt upp i luften haha.

sen vad det dags för gladiatorpalarna. man stod då på varsin plattform och skulle få ner varandra med en sån stor kudde. mjölksyra i hela armarna. gjorde även en liten volt där.

sen var det boxning. även då var man i ett uppblåst torn och skulle få ner varandra med världens största handskar. till och med dem var jobbiga att få upp i luften.

efter det var det sumobrottningen i de stora kläderna. gällde också då att få ner varandra. omöjligt att komma upp när man väl hade trillat. och kort som man är så var ju dräkten längre än vad jag själv var så det var ju en match att ens kunna ta sig fram.

till sist var det den mekaniska tjuren. varje lag fick plussa ihop sekunderna hur länge man var på. aaa, det var sjukt kul som ni hör. och träningsvärken, aa den känns idag.

sen var det dagt för duschen. även bastu om man ville det. klockan 9 var vi på jensens och beställde tre-rätters. mycket god mat men det var ju inte det snabbaste stället jag har varit på. vid 11 fick vi varmrätten tror jag. så deet blev ingen utgång för någon utan vi satt där till 12. så det kändes bra att inte va den enda som svek hehe. sen fick jag skjuts hem av sandra. glömde självklart min påse i bilen så på måndag blir det till att åka ner till jobbet och hämta den. klant som man är.

för att summera kvällen så var det nog den roligaste personalfesten på länge. synd bara att jag missade den spännande hockeyn. trodde det var kört men vi fick lite sms vid bordet så vi var upplysta. nu är det 2 hemma som gäller. och de tar dem!!

nehe, nu blir det tillbaka till sängen tror jag. äckligt trött.

later.

tvkväll

jag har precis kollat på so you think you can dance. jobbigt att det är hela skandinavien bara. förstår ju inte ett ord av vad danskarna säger. knappt norskarna heller. haha, usch vad internationell man är då. men man önskar ju bara att man kunde dansa som dem. helt sjukt vad duktiga de är. jag dansade faktiskt när jag var liten. önskar att man hade fortsatt bara. visst, hade varit mil från hur de kan dansa. men det är ju så sjukt kul. show, jazz och street har jag dansat i sammanlagt, aa, 5 år tror jag. kul var det.

på tal om tv så kollade jag även på efterlyst. det är så hemskt med englas försvinnande. får ont i magen bara jag tänker på det. och 42-åringen de har gripit, vad är hans problem liksom? visst, det kanske inte ens är rätt man. men vad gör en dömd våldtäcksman och misstänkt mördare 1 minut ifrån tjejen när hon försvann? hur kan det vara en så sjuk slump? och hur kan det komma sig att ett vittne har kort på engla när hon cyklar OCH på 42-åringen när han kör knappt en minut efter? herregud. vart är världen på väg.

imorgon är det ju dags för personalfest. 5-kampen börjar vid 18 och maten på jensens vid 21. men jag skippar nog utgången där efter. fattig student som man är. sen är ju inte fredagar det roligaste som finns i borås. vi får väl se hur det slutar.

jag trodde jag skulle jobbat på lördag. men nej, hade kollat fel fel fel. kul kul kul, ledig från jobbet hela veckan. hade kunnat åka hem till jönköping, men neeeej, jag skulle ju "jobba". får se om johanna kanske kommer ner på lördagen iaf. förgylla min vardag lite =)

nehe. nu ska jag ta och invänta seinfeld. usch, det känns som det är en vanlig replik här på bloggen. men det brukar vara lagom innan man ska sova =) jaja, hörs ses imon. utvilad och redo för att vinna 5-kampen. haha.

ändrade planer

som sagt. det blir lite ändringar här och där. henrik ringde precis från svensk fastighetsförmedlig och talade om att det är dags att dra igång det igen. så nu har jag ordnat så jag kan komma hem ett par söndagar framöver. men det ska bli kul att köra igen. alltid bra med kontakterna :)

så söndagen v 16 börjar jag. får väl se vad det blir för ställen man ska visa. det är ju tur att jag har köpt mina nya mäklarkläder nu då som jag kan ha. innan hade jag endast ett par byxor haha. inte så mycket att växla mellan.

men detta var en bra start på dagen!

vad läskigt det är när man verkligen känner att man har varit på ett visst ställe och sagt en viss sak innan. jag pratar alltså om deja vu. jag blir alltid knäpp när någon sånt händer. precis detta hände mig nu. och här sitter jag precis ensam. det är som att jag redan vet vad jag ska skriva. aaaaaaa. jag måste göra något annat nu.

hörs sen. grattis till mig.

1-2

nee, detta var ju inte bra.
fredag nästa. känner på mig att det inte kommer gå så bra då heller.
usch, arg är jag nu haha. om ändå de hade fått de målet alltså.
men men. nya tag.

ska se på sverige pussas och kramas nu.

hörs imon när jag har något vettigt att säga.
tjaaaaa.

vinterland

hemma från skolan nu. helt slut är jag. och vårvädret kunde jag ju drömma om. det började snöa här precis. så jag tänkte bädda ner mig i sängen ett tag och kolla lite på tv. slapp som man är. sen ikväll är det ju hv med. får hoppas de tar det ikväll.

haha, på tal om. när jag skulle hoppa på bussen innan så träffade jag killen jag träffade ute förra gången. han som är från liverpool. haha, jag försökte gömma mig så bäst jag kunde men inte då, haha han hann se mig. orkade inte vara så social. min engelska var väl inte på topp heller kan jag påstå. han frågade om jag skulle ut nu i helgen med. men ja sa nej. så hoppas att man inte springer på han igen. killar som pratar engelska är väl uteslutet. hehe.

oooh, jag ska snart lägga mig i badet med. det är så mysigt i detta vädret.

men nu är det mys :)
seeees

härliga grannar

haha jaa vad säger man.
fick ett samtal från min hyresvärd idag igen. min granne har tydligen påstått att jag har flertalet inneboende här och att jag varje kväll spelar fotboll i lägenheten. visste att hon var knäpp. men detta är ju sinnes? som tur är vet hyresvärden hur hon är och vad hon pysslar med så hon berättade att hon mest ringde för principens skull. tidigare har hon ju anklagat mig för att ha fest när jag samma helg har varit i jönköping. hon har även sagt att hon inte kan sova pga mitt högljudda sex?? jaa, som sagt. inte riktigt alla hästar i stallet som hyresvärden kallade det för. men det är ju inte heller kul att hon ska hålla på. får se om jag tar en tripp ner och frågar vad hon sysslar med. fast man vill ju inte ha en galen polack efter sig :)

imon börjar jag vid halv nio. jag fasar redan. och som vanligt är jag inte ens ett uns trött. frågan är när jag kommer somna idag. vill bara vända tillbaka dygnet. det är så skönt att lägga sig i tid och vakna pigg och utvilad. men ska kolla på seinfeld och försöka så gott jag kan.

idag har jag varit i skolan och tvättat hela dagen. det är praktiskt taget allt. städat och plockat upp lite. skönt att få det i ordning här hemma. ska ju inte åka hem på ett tag nu så ska väl plocka bort resväskan med nu. haha. det brukar ju stå framme och vänta på nästa tripp.

imon är det skola igen som sagt. hoppas på att vårvädret kan hålla i sig imon med så man får känna av solen lite. kanske kan bli någon fika på staden då kanske. och sen är det personalfesten på fredag. yeees :)

jag mår bra nu, kompis jag mår bra nu.

4-6

naaae. vilken match. pinsamt. men herregud va de kom igen i tredje. hade en puls på 500 och svettades ihjäl haha. men nu är det som det är. lätt att de kommer vara laddade till hemmamatchen nu.

såg ju jocke och callas på tv me haha. riktiga supporters ;)

nee nu blir det in i duschen. svettig som man är. haha.

tjaoooo

hv

nu är jag äntligen hemma. har varit i skolan och sedan var jag och nathalie och simmade. sjukt skönt. så snart ska jag kolla på hockeyn. ska ladda upp med lite mat först.

fick mitt skattebesked idag. över 7000. sjukt, jag som trodde att jag skulle få betala eftersom jag hade lön från 4 olika ställen 07, men gött var det. så nu blir det semester för hela slanten ;)

det är fotboll här i borås idag. så jag mötte hela aik-klacken på väg hem. herregud säger jag bara. folk överallt och poliser vart man än går. det räknas ju som högrisk haha.

imon är det skola igen. börjar 9 tror jag. och sen ska jag tvätta. kul dag. kul liv. haha. kul att vara mig. jaja, jag har ju ett liv i alla fall. mer än vad man kan säga om många andra.

det finns så mycket jag skulle vilja säga. men orka ens gå in på det. jag lever inte i det förgångna. och glad är jag för det. palla stå kvar och stampa liksom.

nee nu skriker magen. mat mat mat mat mat mat.

nu hoppas vi på en vinst. ok.

sooooooooooooooooooooooov

jag kan inte sova. jag bara ligger och vrider o vänder på mig. stirrar in i väggen och hoppas på att bli lite trött. men nej. inte det. så jag tänkte att om jag är uppe och hoppar lite så kanske det suger musten ur mig rejält. så jag ger det några minuter eller så.

imorgon är det skola igen. har bara haft en föreläsning av lönsamhetsanalys och finansiering. men jag känner verkligen att detta inte är min grej. upphöjt i minus och kvoten ur. usch, jag kanske skulle tänka på det för då skulle jag garanterat slockna direkt.

jaa, vad har jag gjort denna söndagen då. joo igår vid stängning så glömmer klanterica hela butiksavstämningen i jobbkläderna så jag fick pallra mig ner på min lediga dag och lägga in den på kontoret. passade på att gå lite på knalle samtidigt, hade en kjol att lämna tillbaka. väl inne på knallerian så var det harley davidson-utställning. så det kryllade av hd.s på alla lediga ytor. det var lite rockshownummer och massor av folk. det värsta var att alla såg ut som min kära morbror. ville bara rycka tag i någon och kramas. så jag kände att jag var tvungen att gå. orka lipsilla själv liksom.

hmm. mycket mer var det nog inte. en slapp dag. har gjort världens godaste kycklingsallad för den av intresse.

nu i veckan som kommer så är det skola mån tis ons. en planerad utgång på tors. personalfest på fre. och tillsist kanske ett besök av johanna på lör. jobbar även lördag. självfallet blickar jag åt tvn när hv spelar. synd att man inte är i jönköping just nu. hade velat vara hemma. här är det ingen som tycker det är roligt. så jag sitter själv i ett hörn och engagerar mig haha.

för övrigt fyller far år imorgon. grattis till honom. kan dessvärre inte åka hem på ett tag och gratta. jobbar några helgen framöver nu. mammi fyller även år den 27e. får väl se om jag kan ta båda i en smäll haha. måste inhandla presenter med.

ooooh vad jag vill åka utomlands i sommar. det bara värker i magen så mycket vill jag. vi hade ju planer på att åka till gotland v 28. men frågan är om jag inte hellre sitter på en solig strand vid atlanten eller något. ska se hur många jag kan dra med på den idén.

ännu ett långt men meningslöst inlägg. och ännu är jag inte trött. snart att jag tar till skolböckerna faktiskt haha. desperado.

godnatt till alla trötta.

day after tomorrow :)

trött tröttare tröttast. och sjukt seg.

har jobbat lite ikväll. bara från 4-8 så det var ju ganska lugnt. men det var sinnes med mycket folk. så är helt trött i hela kroppen. och imorgon jobbar jag stängning. hoppas det kan bli lite lugnare iaf. det är ju trots allt lördag ;)

jaa utgången igår då. det var sjukt med kul. så jag ångrar inte för en sekund att jag valde att spatsera ut. orkar inte gå in på allt nu för det känns som om jag börjar så kommer det aldrig ta slut. men varför skulle någon vilja läsa om hur otroligt kul jag hade det igår egentligen? haha. eller hur.

ska väl snart sova är planen. funderar på att sätta på en film att somna in till. kom just på att det är tvätt imon. så ingen sovmorgon här inte. det hade varit välbehövligt annars. men rena kläder måste man ju ha.

om en vecka är det personalfest. har planer på att närvara faktiskt. det ska bli gocart sumobrottning och tre saker till. fem-kamp för de som inte kunde lista ut det. sen blir det mat på jensens. så det kan nog bli trevligt. hoppas på ett litet besök från johanna nästa helg med :)

nehe, back to life.

,,.,,

shukt ku l var det. sjukt kul.
kebab
taxi
killarna

raggningsrepliken man var tvungen ärtt köra. " det är fest i min klänning ivkäll och du är bjuden" hahahaha
 
jag kan itne mer beskriva dennna kvällen.

och kommentaren " det kunde varit du och jag ikväll eerica" den slår allt hahahahahaha.
vilken h'rlig klass man ahr.

tjao. mu ska jnag svoa-

taggad?

sjuk seg idag. har inte gjort något känns det som. ska hoppa in i duschen nu, kanske blir lite piggare då. det är ju party på agendan idag. får väl se. förfesten ska jag väl gå på iaf. får se hur det blir med utgången. det är jag johan fredrik jacob och andreas. känner mig liiite underlägsen vad det gäller könfördelning haha.

jobbar ju som sagt imon och på lördag. så resten av helgen lär ju bli lugn.

inte mycket mer att säga på det. killarna tjatar på att jag ska med ut. så har lovat att tänka på det. haha. på förfesten är det hv som gäller :) de andra får helt enkelt stå ut haha.

off i go.

slut

har haft tenta idag. haha usch, jag hade inte pluggat något så vi får väl se hur det slutar.


det har varit en sinnessjuk utförsäljning på bianco här, för de ska bygga om lokalen. så de sålde alla stövlar för 100 kr och alla lågskor för 50. köpte ett par stövlar och två lågskor. alltså betalade jag 200 kr för något som i jönköping kostar 2000. haha. men jag måste säga att det var knappt värt det. stod i kö i tre timmar ungefär och alla var galna bråkade och trängdes. så nu är jag helt slut.

var ju i jönköping nästan hela veckan. sjukt kul att hinna träffa så mycket folk. på onsdagen blev det olearys för att kolla på hockey. och lördagen blev det utgång. tro de eller ej men jag har nog aldrig haft så kul i hela mitt liv. och jag var på centrum? var väl för att det var så längesen jag var ute. jag träffade nog alla jag kände tror jag. så lyckat jaa.

imorgon blir det utgång med klassen för att fira att tentorna är över. och sen jobbar jag fredag och lördag.

men nu är jag så slut så jag ska hoppa ner i sängen och mysa lite. äta något med kanske?

ses hörs.