mm

aa, de känns riktigt bra nu.
du fick mig att tänka. och tänkt, det har jag gjort. inte bara på mig utan alla andra också. jag har insett vad som ska göras och vad som inte ska det. det jobbiga kommer först, men sen, då kommer allt bli bra. jag menar verkligen inte att det inte varit bra nu, för det har det. mer än bra vissa gånger.. men man kan inte hålla på så här hela livet heller.. som sagt, det är ju tydligen inte bara mig det drabbar. fler inblandade än jag någonsin kunde tänka mig. herregud vilken liten stad vi bor i. alla vet allt om alla. då menar jag verkligen allt också. så det går inte att hålla hemligheter eller ljuga. för förr eller senare så kommer det fram. det gör det alltid. så som sagt, jag vet hur jag vill ha det. och så får det bli. kanske känns konstigt nu, men det måste bli så. jag mår inte bra av allt som händer just nu. det är bara så himla mycket av allt på samma gång. hinner knappt med att leva. jag har också insett vissa saker. hur människor kan föra folk bakom ljuset på ett sådant sätt som faktiskt händer i denna stan. känns som om när något händer, då vet alla det, innan ens personen i fråga fått veta. det är synd. inte så jag skulle önska att det skulle vara. lite mer privatliv tack =) men som sagt, tydligen är det ju lika för alla, så varför klaga? det gör ju inte saken bättre. inte just nu iaf. känns som jag vill bort från denna staden ett litet tag iaf, kanske inte så länge, men ett halvår eller ett år. tror att man skulle börja uppskatta denna staden mer då. som faktiskt inte är så tokig i alla lägen... o nej, det är inte som du tror, så du behöver inte få detta att låta värre än vad det faktiskt är. tack =)

men kommer ändå tillbaka till skitsnacket. vi alla vet att det existerar, så det är ingen ide att ens säga emot. det har vi bevis på. men det gör ont att se när det drabbar folk man tycker om. att folk kan tycka det är så intressant att diskutera en sån sak, det fattar jag inte? det är väl ändå ett lite för långt intrång på privatlivet tycker jag.

redovisning IEMS, onsdag
internationell ekonomiprov, torsdag
matte c prov, fredag
svenska, vetenskaplig rapport, fredag


jag önskar jag kunde säga, att det är en fas vi går igenom
en storm vi måste orka rida ut.
och jag önskar jag kunde säga, att vi klarar det tillsammans,
ja att allting kommer ordna sig tillslut.
men hur säger man till nån, att här tar vägen slut.
och hur säger man till nån, att hjärtat längtar ut?

jag kan inte ljuga för dig, du känner mig allt för väl,
om du ser mig i ögonen så säger dom,
att vi kan bara vara dom vi är, och ge mig inga skäl
för vad vi än kallar det så är det bara ett långsamt farväl.

här är din drottning utan krona, likgiltig och trött,
en sorglig figur, som du aldrig riktigt mött.
och när jag ser mig över axeln, på åren som bara gick,
ser jag allt som gick förlorat, men också allting som vi fick
och vad säger man till nån som vill börja om igen,
då det redan är försent, och man redan är påväg?

jag tvår mina händer i kärlekens namn, du kan vinna allt du förlorar ibland
men vägen som vi färdas på, den leder ingenstans


tisdag

i skolan.
sitter o har allmänt tråkigt, funderar på vad för kul man kan göra med sitt liv. jag kommer endast fram till samma sak hela tiden, INGET. herregud vilket liv man lever. aa, eller asså denna veckan lever jag ju knappt. o inte resten av veckorna fram till lovet heller iofs. gash...

vad händer i helgen? jobb eller inte? aja, tiden löser alla svar.

jag är glad att jag sa som ja sa, även om det inte var meningen från början. känns som att det var nödvändigt. måste tänka till lite.. det är ju faktiskt inte bara mig det drabbar heller.. men men.

nehe, nu ska jag väl gå. matte snart med. döden!

bye

måndag

kunde inte sagt det bättre själv.
ett slut? ja tack.


i skolan nu. har håltimma till halv 1, känns ju mindre bra. har så jäkla mycket o göra denna veckan. en jättestor svenska rapport och två prov. så det blir ingen lugn stund denna vecka. inte nästa heller förresten.. två prov då med =/

jobba eller inte jobba i helgen?

ne om man ska ta o göra någon nytta nu kanske?

underbart, matchen igår. herregud vilken nagelbitare.

fuck you bitch

jag hatar dig.
hatar dig mest av allt just nu.
surt att du inte har något liv och lever på att förstöra andras ist.

mys hos carro ikväll till melodifestivalen. fuck va dåliga låtar det var.

skönt att det blev så här.
tänker på dig...
=)

hemma

oh satan va kul ja har haft. helt sinnes. nästan alla dagar.
men skönt att vara hemma nu med.

min data hemma har pajjat o ja känner mig typ handlingsförlamad eller nåt. gaaah.
har prov imon i internationell ekonomi, men ja tänkte skjuta upp det till nästa vecka? fast då har jag iofs matteprov och svenskarapport. men orkar verkligen inte åka hem för att plugga på något sånt tråkigt.. aja, får se vad som händer.

imon är det fredag. nej tack ingen utgång för mig på ett tag framöver. eller vi kanske skulle titta förbi enligt tjejerna, men no alcohol for me tack.

jaja, lev ditt liv så lever ja mitt.
tjarå.

bye suckers

idag åker jag på min mycket omtalade resa. me like =) ska kolla om igen att ja verkligen har packat allt.. bussen går vid 12.54... om tre timmar.. wooohooo =)

igår var det mys=) jätterevligt om jag får säga det själv. haha

jag har faktiskt tänkt på hur mycket skit som snackas. man kanske inte tänker på det, men det sker på något sätt automatiskt. man kanske inte menar att snacka, men ändå blir det så i slutet ändå. jag har bestämmt mig för att sluta skaffa förutfattade meningar om folk. så det så...

det kan hända mycket på en vecka.. hoppas jag inte missar alltför mycket nu när jag åker.
jaja, men ha det så trevligt här hemma nu, så lovar ja att tänka på er när ja sänker den första som sagt.. haha..

jag tycker det är synd att det blivit som det blivit. det var inte hur jag själv planerade det.
förlåt?

tisdag

ooh, nu åker jag snart. börjar nästan få lite resfeber. haha, glömt något?
fick sätta mig på väskan för att kunna stänga den. men den väger bara 17 kilo. då kan vi proppa den med 3 till om det skulle vara nödvändigt. längtar till imon, ska ut efter att vi kommer fram o fira in veckan på ett bra sätt.. haha, planet är framme 19.20...
blir helt sjuk av att bara skriva om det, ja har fått massa tips me på en massa bra uteställen, som inte turisterna känner till lika bra.. sen e de billigt där med =)

kommer sakna folket som tusan, samtidigt som det ska bli så härligt att komma bort... men fy för när vi ska hem. kommer hem på onsdag kväll. torsdag är det skolan igen som vanligt, men förutom det så har jag värsta internationell ekonomi-provet på fredag =/

du tror att jag är dum eller?
jag har fattat hur du är från början.
det enda ord som passar dig är FALSK.


alla hjärtans dag idag. har då tänkt på alla mina små hjärtan...
you will always have a place in my heart. you you and you.

måndag

hemma nu. äntligen, det har varit en lång helg där borta i karlstad. gick la sådär, men som sagt. pengar är pengar. har varit o fixat grejer nu för resan. helt underbart, det närmar sig med stora steg =) party party.

ooh, jag blir så trött. säg det till mig nästa gång istället för att spela så jäkla oskyldig.

kommer sakna alla så.
o ja lovar att tänka på er alla när jag sänker den första haha =)

imon blir det mys =)...

torsdag

har stressat som en tok. haha, gick på stan och kom på att jag ska ju faktiskt åka och jobba snart, o måste hem o packa o duscha... blev lite stressigt där ja.. haha.
men nu är jag iaf klar, och mer eller mindre väntar jag på att få åka.. hoppas på en bra helg, vill ha massa pengar haha!!
haha, så ja e envis. alltså får jag allt jag vill!! visst natasha? haha.. kommer sakna min lilla slampa när jag e borta faktiskt. =P

ha en bra helg, men tänk på att på söndag kommer jag hem, så ha inte alltför kul nu..... haha.

// gynning

fortf. onsdag

hemma. provet gick bra hoppas jag.. eller iaf bättre än förväntat.. ska snart ut och gå med tesa.. skönt, behöver prata med henne, haha, längesen nu!

imon åker jag. sen när jag kommer hem är det bara tre dagar kvar =)
hoppas på vädret nu bara..
 
varför kan livet inte bara vara lätt att leva?

Kom låt oss gå härifrån
Låt oss resa någonstans
Resa långt härifrån
Låt oss bli dom som försvann

onsdag

aa nu sitter man här då o ska börja plugga. vilken morgon =)
exakt en vecka idag. underbart..

nice to meet you anyway.

tisdag

oh, så sitter man här fast man vet att man måste plugga.. jag har ett sjukt stort prov tills imon. har inte mer än läst igenom allt typ.. jag är hopplös. ska gå upp imon vid 9, skita i skolan på förmiddagen och plugga fram till provet är. haha, så här bra är jag på att planera... herregud!

jag vet inte vad jag ska säga längre. vad jag ska tro.. den här staden är fan full av skitsnack rakt igenom. att folk inte bara kan sluta att leva på att försöka förstöra andras liv bara för att dom är så jäkla onöjda med sina egna. ska bli riktigt skönt att komma härifrån. det känns som det är dags att folk ska få smaka på sin egna medicin, för tydligen vet de inte hur fulla av skitsnack de egentligen är. blir bara så trött på vissa. ni behöver ju inte ta åt er, utan jag skriver detta i största allmänhet. jag drar hela staden över en och samma kant. jag vet att det inte är så, men just nu verkar det vara "the month of bullshit" iaf.  orka bry sig? nej.

jessica är det som har lovat porr i poolen, jag ska bara filma ;) ok då, ja bara hittar på, men det låter så bra. hahhaa

såg grammisgalan nyss. om ändå lixom.. haha...
håkan och kent is the shit =)

ni är speciella.
du, du, och du, och du och du och du och ni.
men absolut inte du.

fuck

falskhet.


måndag

aa herregud alltså. vissa människor slutar aldrig förvåna. aa det är precis dig jag menar!

orkade inte gå på mina sista lektioner idag, så nu e ja hemma. o imon e de tråkig syo-dag. onödigt som tusan jaaa. haha, såg han ja skämde ut mig för i fredags idag, eller aa, rättare sagt så drog natasha tag i mig o följde efter dom. hahahah..

jaja, ska väl åka nu kanske.
längtar till lovet nu.

söndag

haha underbart. fixat datorn nu, har känt mig helt handikappad utan den. det låter hemskt, jag vet.
fredags var det ju utgång som sagt. det var trevligt till och från.. men har nog blivit förmycket av det på sistone tror jag allt. skärpning! helt otroligt, det måste varit "alla känner igen erica-dagen" helt sinnes.
igår var det tjejmys hos martina =) vi åt god mat och mös. mycket trevligt. sedan fick vi reda på att det brann i barnarp så vi åkte förbi, så hemskt att se något bara försvinna så där...
idag har varit en slapp dag, har inte gjort förmycket alls.. och imon är det skola. sista veckan innan lovet. känns bra, förutom att vi har marknadsföringsprov på onsdagen som är cpstort..
men sen på torsdag åker ju katten till karlstad och jobbar, så då blir det fritt fram för dig.. haha...
sedan den 15e bär det av. det ska bli helt underbart att komma bort ett tag. det finns ju vissa jag kommer sakna mer än andra om man säger så..

vännerna.
du.

Lördag


det var trevligt igår, stör mig bara på vissa som var ute.
du tror att du är något.

torsdag

det var hemskt. men nu är jag glad att jag har gjort det.

sitter i skolan. slutade egentligen vid 11.30 idag, men kan jag gå hem? för nej. min svenskalärare har planerat in handledning på vår rapport idag, så jag ska träffa henne 15.10-15.20. så jävla onödigt. vill bara hem. och ikväll bär det av mot träning. börjar på kick-boxning idag. har hört att det är ganska tufft, men det ska vi klara av =)

jag är så himla trött hela tiden. jag vet inte riktigt vad det är med mig. måste nog få sova ut riktigt mycket snart. imon är det fredag, frågan är vad man hittar på då. friendsen ska ut. men jag ska nog inte det. känner inte riktigt för det, sen ska jag ju spara pengar med... men vi får se helt enkelt.
lördag blir det mys med de bästa =)

du är helt otrolig. ge dig...

lycka till idag=)

onsdag

när man tänker på hur du egentligen är vet man inte om man ska skratta eller gråta. det är ju synd om dig. måste du göra så för du känner att du behöver uppmärksamheten eller vad är det frågan om?
vi var vänner du och jag, glömt det?
även den rödaste ros har taggar.

vännerna. de är de bästa.
mina!

snart är det helg. behöver det verkligen.
ooh, va på a6 idag, hade håltimma från 9 - 14. =/ köpte ett par jättefina stövlar =) jag vet att jag inte har råd egentligen, men ändå. haha... idag är det exakt 2 veckor kvar tills vi åker. ska bli så himla underbart. =)

nehe, nu ska jag ut och gå. jag har en viss plats som måste besökas. har äntligen tagit mig i kragen och bestämmt mig för att jag har tillräckligt med kraft för att orka.

// erica