fredag

dagarna bara rullar på. har inte varit hemma mycket på det senaste, har typ varit bosatt hos emma hela veckan haha! och så har jag jobbat så klart. jobb jobb jobb. ikväll ska jag jobba och imorgon kväll med. nästa vecka kommer bli hemsk! jag jobbar 10 dagar i rad, inte ledig en enda dag! ser fram emot pengarna haha!

idag kom studiebidraget, mitt sista!
kommer kännas tufft att det inte bara trillar in pengar på kontot en gång i månaden! det brukar vara väl behövda pengar! men får min lön idag med =) underbart. ska försöka spara nu så vår resa blir av ! !

hehe fick anställning på max med. så nu kommer jag till att bli stekare. funkar väl tillsvidare. det är ju en fast anställning, halvtid mot heltid.. så nu ska ja ha de + vipjobbet fram till att jag hittar en bra heltidsanställning! så kom och köp av miiiiiig!

älska att solen börjar komma tillbaka!

you, it's always you.

midsommar

vilken helg...

fredagen blev mycket lyckad måste jag ju säga! full vid 4, haha. sen grillade vi och sjöng snapsvisor och snapsade "soduko" som carro kallade det.. fullare och fullare ju mer klockan tickade. innan klockan hade slagit sex så hade jag trillat in i ett elstängsel? och fått stöt i ryggen och sen trampade jag i brännesslor. mina skador slutade inte där, utan jag trillade med min armbåge på en stolsarm, fick värsta bulan som idag är ett grönblårödgult blåmärke. har blåmärken på hela kroppen! haha, men som sagt, hur kul kväll som helst!! med vissa som promenerade i skogen och andra som trillade av en sten klockan 4! haha! själv kände man sig bakis och började få ont i huvudet klockan 20 i 1. det botades med en cider till där ja!

det blev aldrig att vi klädde nån stång förresten. hade värsta planerna på det, men det blåste förmycket så vi orkade inte! haha, tur var väl det, undra vem som hade klarat att dansa runt den stången mer än några varv innan marken hade varit nära! haha..

på lördagen sen så va ja o carro o sandra lagom bakis. hennes mamma var så snäll och tog hand om oss som små barn. kom med filtar och kuddar. köpte skräpmat och dricka! haha, sen var vi snart återställda igen! var taggade för fotbollen men det var ju inget att hurra med. sen blev jag och carro sugna på en riktig återställare, men inte nån som ställde på det! haha, så de blev bara en hemmakväll med makaroner och köttbullar. 

idag är jag sliten som jag förtjänar. känns verkligen att man höll igång där i fredags hehe.. ska verkligen inte göra någonting idag förutom att slappa kan jag lova. imon börjar en ny vecka och jag är ledig alla dagar. så nu hoppas vi på fint väder =) 

"jag är dålig på matte för min mamma rökte när hon var gravid"
"vad är 4*8? " svar 16.

tjaaaarå sucker/s.  

torsdag

vart tog det fina vädret vägen?
aja, börjar väl snart bli tradition att det ska vara fult väder på midsommar.

men ändå, TAGGA satan nu!!! längtar och vill bara att klockan ska gå.
hoppas på en ball kväll!!

va på stan idag med natasha. köpte kläder till imon och så! haha, hoppas de funkar. känner mig som någon tagen ur grease. frääänt!

känns som hela jönköping åker nu! haha det är de bästa sättet om man vill slippa jönköping, att inte åka iväg. för det gör alla andra! haha..

det är som det alltid varit!
synd bara att du inte har en aning.

måndag

och så var helgen slut! haha, som om man känner nån skillnad nu på sommaren?

i lördags skulle vi egentligen inte göra något särskilt alls. men det slutade med vin och fetfylla! haha! somnade la runt 3 tror jag och ja o carro vaknade igen vid 7, fortfarande fulla! då skulle smarta erica ta en alvedon, men läser inte på förpackningen utan tar bara där de brukar ligga. det var bara det att det var några starka värktabletter med röd triangel på! haha. sen somnade jag ganska gott igen ;)

ska iväg och jobba vid 7. behövs, är så himla seg! har inte gjort mycket alls på hela dagen!

mm, kanske skulle vara något!

lördag

trevligt igår. låg på en filt och skrattade mesta delen av kvällen.
men det var läskigt när en gräsand blev våldtagen av en annan. han bet henne i nacken och bankade på! fast då kom hennes pojkvän och jagade iväg honom och sen gick han efter tjejen hela tiden! sånt drama!

väntar på carro nu. vi ska till teres sen! jag klättrar på väggarna av att inte göra någonting. lov är inte riktigt min grej. men på måndag ska jag jobba iaf. sen står det att det ska bli fult väder på tisdag. hoppas inte!

nu vet jag exakt hur detta ska sluta!

fredag

en vecka sedan den bästa dagen i mitt liv.
tiden går så fort!

igår blev det jobb på vip. haha, kul kul! ska jobba igen på måndag.
kunde ju inte kolla på matchen utan vi följde minut för minut på internet istället!
underbara ljungberg =)

ikväll ska "gamla" klassen samlas och vi ska grilla och så!
trevligt att vi äntligen hittar på något! haha.. när vi har slutat!
hoppas många kommer bara!

nej, nu blir det tillbaka till solen!
älska vädret.

haha vill du döööö?

torsdag

min första "jobbardag" på vip idag då! haha, eller aa, ska ju bara lära mig hur allt funkar och så! de ska nog ordna sig får vi hoppas!
idag åker mammi till norge i två veckor för att jobba. skulle joinat först, men blev inte så.

ska iväg o träffa min bull nu tror jag!
have a nice fucking day!

onsdag

hämtade betygen idag. var även på arbetsförmedlingen och skrev in mig idag. känns bra att jag tog tag i det! haha, ovanligt!!

ska jobba på vip nu iaf =)
lära mig imon hur de funkar.
göttigt.
o i augusti ska ja jobba på vätterfesten.
o få skatten tillbaka.

- sen ska ja spara de pengarna så ja o carrisimo kan dra ett tag. så underbart när man pratar om det!

haha, urkul för dig.


tjaaaaaa


måndag

jag ska ju inte säga att jag tror på horoskop, men det är alltid lika kul att läsa. blir ju faktiskt lite gladare om det står något positivt i. idag när jag läste det kunde det inte stämt mer än vad det gjorde. det var som det var änmat för endast mig.

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Om du känner i ditt hjärta,
att det är det rätta,
kan alla andra tycka,
tänka och säga,
vad de vill.
Gör det, du känner för.

jag säger då det. ibland ska man lyssna till sitt hjärta, och ibland får man lita sig till horoskopet.

gjort vätterstranden idag med emma ebba jonna johanna och terese. muschos trevligt! kallt som satan i vättern, men äh. så skönt väder, men svettades satan på bussen hem. sinnes! haha..

neee äta nu o dra sen.
tjarå


nu var sagan om spfö3d slut.

och så var allt över...
det var den bästa dagen i mitt liv.
men känns så läskigt tomt nu. att allt bara sådär tar slut.
blir deppig om man tänker förmycket på det. haha
men man får ju faktiskt säga att vi fick det bästa avslutet! =)

började dagen med champangefrukost hemma hos ebba. uppstigning vid 4.45. sedan åkte vi in mot vätterstranden för fotografering. sedan gick vi genom stan och sjöng alla våra studentsånger. sen kyrka och sen tillbaka till skolan. vi spatserade eftr norrahammars musikkår! sen åt vi i skolan och sen var det dags för utspringningen. nervöst som tusan. men sen kom den efterlängtade lastbilsturen. vi kan ha varit galnast tror jag. haha.. sen hem till släkt och äta god mat o bli firad på bästa sätt. seeeeen, sen entrade hela klassen vätterstranden. vi hittade en plats där vi kunde vara själva och hade hur kul som helst =) sen till huset, folk folk folk överallt man gick. men var jättekul. jag var anledningen att ett bråk startade på kvällen sen fick jag även höra idag! haha. herregud vilken kväll. kan inte ens beskriva. och har endast sagt en femtedel typ. just de, tappade rösten helt. så igår kunde jag inte prata. haha, alla skulle reta mig för det hela tiden ;) usch ja. 

underbart väder idag. tack och lov nu har sommaren kommit till jönköping. 

ne nu ska ja bort bort bort härifrån.
tack hej  

f jeiwlhtnglkarmg d

FÖR AJG HAR TAGIT SUTDENTEN =)
fy fan va ja e braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

har itne harft så kul på länge måste jag ju däga... ioooooh =) dansat hela kvlllern... men nu är ja g hemma,. vi dissa de efteresen allehopa för iv hade inget ork.

jag har tappat in röst. nån som gittat den? hahahahaha

wonderful-
detta gär det bara ännu lättere.


haha imin, bakis o arbetslötds? ooooheyssssssssssssssssssssssssssss.


torsdag

imon tar jag studenten.
sinnes.

ikväll ska klassen till mussi och grilla. kul att äntligen hitta på något med klassen så där dagen innan man skiljs åt liksom! haha, vår klass har ju inte varit så bra på det där under dessa tre år. utan det är nu vi kommer på att vi ska hitta på något alla.. haha.. men vad är det man säger, bättre sent än aldrig. =)

haha hämtade min frånvarolapp igår. hade bara 19% på en hel termin? haha, inte så farligt väl.. ;) fast det roligaste var när man kollade på alla olika ämnen. 43% frånvaro i matten, vilket var 14/32 lektioner. inte undra på att man inte fattade något! haha.. herregud ja..

nee är så nervös inför imon att jag inte kan tänka på annat. 20 timmar kvar bara..


No time ever seems right
To talk about the reasons why you and I fight
It's high time to draw the line
Put an end to this game before it's too late

Daylight turns into night
We try and find the answer but it's nowhere in sight
It's always the same and you know who's to blame
You know what I'm sayin', still we keep on playin''

So near, so far away
We pass each other by
'cause we don't know what to say
It's so clear, I'm sorry to say
But if you wanna win you gotta learn how to play


forever you and me.

onsdag

jaha, och där var sista lektionen och därmed sista skoldagen avklarad. helt sjukt, kan knappast fatta att det är sant.

idag har vi övat på vår utspringsdans, och vilken dans det blev. haha, en enda röra alltihop. men vem bryr sig? haha, vi ska ju faktiskt ta studenten =)

är så sjukt trött, haha, har inte sovit så mycket inatt. vi kollade på säsong 2 av high chaparall.. urkul! hahha, sen när jag ville sova när klockan var myyyycket, då skulle alla va jättepigga och hålla mig vaken! hehe, roliga vänner man har! ;)

taggar som fan till fredag. dissar utgången ikväll för att ha desto roligare på freitag =) är så sugen. afterparty och allt är ju kirrat. ooooh, the best day of my life.

och du? du är endast en bärfis i min värld.
HA.

tisdag

4

skönt att vara ledig idag. så man kan få sova ut lite, hehe.
endast 2 skoldagar kvar nu.

ska sy till det sista på min studentklänning idag hade jag tänkt.
måste städa mitt rum lite med! haha..


I don't care, I don't care, I don't care

måndag

5

mysmåndag idag, haha, hade tävlingar och åt glass. det är nästan lite tråkigt att splittra denna klassen måste jag ju säga. trivs som fisken i vattnet.

ska snart iväg och kolla på sandas bal. blir så avundsjuk när ja ser alla. haha, de va så kul så man vill ju gå igen =)

fredag närmar sig...


should I stay or should i go
cause I'm caught between yes and no


söndag

5 dagar.

igår blev det grillning hos carro. drack lite vin och pratade lite skit. det var mys för hela slanten och kvällen slutade i flera omgånger med twister. haha, kan förklara muskelsträckningarna man har idag kanske?

idag är en sån där dag när man känner sig förslappad och inte vill hitta på något. haha.. blev uppstigning vid tio i nio, för att gå på konfirmation. usch ja. men det var trevligt.

imon är det mys med anita o janne, favoritlärarna. haha.. så söta, de bestämmde att vi skulle ha mysmåndag bara för vi slutar snart =)

it's you and me in action.

lördag

hemma nu.
blev kalas hos martina igår och sen mys med carro!
men är sjukt trött, som alltid. haha..
nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det till att åka iväg igen.
aldrig hemma nu förtiden. . . men vad gör det?
imon ska jag på konfirmation, haha, de va längesen sist.
det är bara 6 dagar kvar.
underbart.
asså jag måste bara fråga en sak?!?
kan det vara så att jag har dom bästa vännerna?
ooooh yes. true friends.


just let me have my fun tonight.

fredag

oooooooooooooh underbart roligt måste jag ju säga.
minnesvärd kväll.
nu blickar jag mot studenten.

trött trött trött trött.
fattar inte. jag som sover hela tiden?
haha..

ikväll blir det födelsedagsfirande.
martina 19 år 31/5-06

the second place is the first looser.

skrattar åt dig.

ღ Du.