fredag

jahopp. då sitter man i borås för sin första fredagkväll. ikvll blir det utgång på kåren så det ser ut som nu iaf. hoppas på lyckat. igår var det som sagt poolparty. kan ha varit hur kul som helst. haha det tråkiga var att jag glömde min badanka hemma. hmm..

på torsdag är det vår finsittning. klädsel klänning. det ska bli intressant att se hur de här sittningarna går till, de som man hört så mycket om. :)

jag kommer hem nästa helg :)
ska jobba fredag och lördag. och så ska jag sväga förbi hos svensk fastighetsförmedling.
lite nervöst men det är bara att ge gärnet.

nu sitter jag här i lägenheten helt själv och väntar på att nån ska komma hem. blandade mig en gin&tonic och hoppade in i duschen. så hoppas de kommer snart så vi kan börja röra på oss.

usch, snart är det tisdag. vill inte att tiden ska gå så snabbt. har sjukt mycket att göra fram till dess. men imon blir det inflytt i min egna lägenhet iaf. haha, så ja kan slippa vara inneboende. visserligen har det varit sjukt kul. men har ju inte kunnat bli så mycket plugg iofs. jaja inflytt imon iaf.

vill att folk ska komma och hälsa på mig snart :) saknar alla.

imon är det privat fest haha. vilket innebär att det är en fest som inte kåren har ordnat. utan vi ska hem till vår repledare, lövet, och han ska sedan visa oss staden som är så mycket större än bara kåren haha.
så vi får se hur det kommer gå :)

en vecka kvar, sedan är introduktionen slut som den så fint heter, nollning är ju kränkande haha. sjukt vad tiden går snabbt. uhh. .

men snart är mina två år över haa. önsketänkande, jaaa.

nej, nu tillbaka till kläderna. måste ju vara klar när alla kommer hem igen :)

pusss alla mina

borås

jaa, det var ett tag sen jag orkade anstränga mig sist. men nu i och med att mina kära vänner sitter hemma i jönnet så tänkte jag att det kan vara en bra ide att delge mina upplevelser från livet i borås just här (billigare än en stor telefonräkning) detta är det fattiga studenten som talar =)

idag är det onsdag och vi är inne på våran 3e dag här i borås. insparken är i full gång och alla försöker fixa poäng både till höger och vänster. så det blev en sliten strippshow i måndags vilket innebar mer poäng till vår instution, IDA. allt är en tävling här. vem som skriker högt, vem som skämmer ut sig mest och så klart går fjäsk bra på FÖZarna som det så fint heter.

igår var det brännboll ute på almenäs. men fick hela 25 poäng och man gjorde ett helvarv med en anka under armen. aa, ni hör ju. haha.

men kul är det verkligen. stormtrivs. och ännu har jag faktiskt inte börjar sakna jönköping. men det kommer väl lagom till alla tentor.

har redan fått massa uppgifter och lagar som vi ska läsa till nästa vecka. men det är ganska skönt, vi har bara föreläsningar 2-3 dagar per vecka. vilket betyder att jag alltid är ledig på helgen + tors och fre. blir till att plugga hemma då.

just nu är jag inneboende hos 3 faddrar för jag får först min lägenhet till helgen. har hur kul som helst hemma och får veta massa saker i smyg, det är ju de som bestämmer vad som händer nu under insparken.

förresten så är vi på IDA så tuffa att vi inte har vanliga overaller som alla andra har, nej, utan vi har gula hängslebyxor tro det eller ej haha. sjukt balla.

ikväll är det grillning och imon poolparty.

jag vet inte riktigt hur jag ska skriva. det händer så mycket och det är så många nya intryck att jag glömmer typ allt.

men det som var skönt är att det är en tjej i min klass som gick på ed med mig. har typ bara sagt hej tillvarandra innan. nu känns det som vi har varit vänner hur länge sen som helst bara för att man råkar hamna på samma högskola. haha.

3 stycken erica finns i klassen också. skeetjobbigt. haha.

nehe, nu får det väl vara allt för mig. har skrivit ut 10 ton papper som måste häftas. sen är det till bokhandeln och inköpa min första bok för 500 kronor, lagom kul va.

men ni ska veta att jag saknar er ALLA sjukt mycket.
glöm inte bort mig här borta nu.

puss