resultatet



här kommer som sagt resultatet av dagen. första "spegelbilden"



haha här var någon annan pose.



och tredje bilden här. thats that. kan återkomma senare med info om resten av dagen.

i give up

nu får det vara slutpluggat. känner att det jag inte kan nu kommer jag ändå inte lära mig. så vi får se hur det går. har kollat på gamla tentor och får väl hoppas att det räcker.

så tenta imon från 9-14. sen ska jag se om jag kan hitta något att ha på mig på onsdag. sen är det jobb från 17-22.10. sen börjar jag skolan vid 9 dagen efter. trött då kanske haha. och som sagt, på onsdag är fotograferingen. sen jobbar jag hela helgen. men snart är det sommarlov. får min sista hemtenta den 3e juni, ska vara inne den 17e. seeeen, då är det över fram till slutet av augusti. skönt, hoppas jag får jobba en hel del så jag får ihop gott med pengar.

den 7e ska vi till carro av vad jag förstått. hon har ju flyttat till götet, min lilla carro haha. men det är ju närmare mig så jag klagar inte ;) då blir det iaf utgång i göteborg. det längtar vi efter!!

nej, mat nu kanske.

fridaynightlive

hej hej hemskt mycket hej.

helt slut i kroppen efter en heldags intensivt(?) pluggande. har precis kollat på "på smällen". sjukt med underbar film, så underbar att man skulle vilja ha ett barn själv nu nu NU.

mycket mer har inte hänt faktiskt. gått igenom lite gamla tentor. promenerat bort till affären. köpt pepsi och popcorn till perelli imorgon. här ska det firas.

usch, jag låg i sängen innan och pluggade. helt plötsligt luktar det som att det brinner. det visar sig att ungefär hela mitt hus står precis nedanför min balkong och grillar med en såndär mastodant grill. 50% står och blossar på så man kan knappt urskilja vilken rök som kommer varifrån. stackars barn som måste sitta där och andas in detta. att föräldrar inte kan tänka det är för mig ett under!

funderar på att lägga mig tidigt ikväll. har ju haft kronisk huvudvärk i 2 veckor nu ungefär. funderar på vilka ändringar som krävs. tycker att jag äter bra, sover bra och rör mig måttligt haha. men en riktigt tidig god natts sömn ska nog göra det! det fick jag ju inte mycket av imorse. det var som att hela världen, exakt klockan 8, tänkte på mig. för jag fick nog 6 meddelande inom loppet av 15 minuter. sen var min sömn över.

jaja, nu ska jag ta och göra mig min kvällsmat och sen ska jag återvända till televisionen. vad annars liksom! haha, en kväll som denna. om borås ändå hade en pir. om ändå.

tjaaaaao

torsdag

jaha, torsdag idag. måndag närmar sig med stormsteg. ändå tar jag det förvånansvärt lugnt. pluggade lite imorse, kände att vissa saker släppte men inte mer med det. tänkte köra på imorgon med så får vi se hur långt det går. 

ikväll är det ju charlotte som gäller haha. töntig som jag är så ska jag faktiskt kolla. sen är finalen på lördag, så vi får väl hoppas att hon går vidare så man har något att titta på haha. annars är det ju inte kul alls. alla andra låtar brukar ju vara värdelösa.

jaja, på onsdag är det göteborg som gäller med tjejerna. lite fotografering och sådant står på agendan. får se hur det slutar, får återkomma med resultat.

usch vad seg jag varit idag. skärpning! känner verkligen hur trött man blir av att göra ingenting. nej nej, inget vettigt nu, tänkte ge en lite sneek-peak av förra veckans bravader, men jag blev hungrig nu så vi skjuter på det.

hepåre

ok

...allvarligt nu.

jag förstår ingenting. har försökt gå igenom gamla tentor. men jag fastnar på fråga 2. det är helt sjukt. jag vet inte hur jag ska plugga för att försöka förstå heller. fick rycket innan haha. så nu lägger jag ner för dagen. inte lätt att försöka förstå när jag är så trött på det så hela världen känns skit. jag förstår inte heller hur någonting kan vara så svårt. jag har inte haft särskilt svårt att lära mig innan, faktiskt. detta är en obeskrivlig känsla haha. sen förstår jag inte heller vad detta har med fastighetsmäkleri att göra. jag kommer aldrig använda dessa kunskaper i hela mitt liv. inte ens om jag tyckt det var intressant skulle jag ha någon användning för det. desto svårare är det att ta in något. har varit och köpt lite godis som jag tänkte trösta mig med. kolla på en film kanske, eller bada. vad som helst som för bort tankarna från detta äckliga ämne. ont i huvudet får jag med av alla uträkningar. 1-1+r upphöjt i minus n delat med räntesatsen + 1. mår illa. det enda som tröstar mig är att jag är ledig från jobbet hela veckan ut. så OM jag skulle vilja plugga så har jag ju chansen. och jag kommer behöva det med. nee nu var det slutpratat om det. skönt att skriva av sig lite även om man inte har något väsentligt att komma med. men så är det. välkomna till mitt häääärliga liv. så skönt att sommaren snart är här och jag kan få slippa skiten i några veckor.

...hej då

sucki sucki

tråk tråk tråk tråk tråk tråk tråk tråk tråk tråk tråk tråk tråk tråk.

tenta på måndag. fattar inget. kommer aldrig klara skiten.

jag förbehåller mig rätten att vara allmänt negativ och tråkig idag och 6 dagar frammåt. bara så ni vet. det finns nog inget tråkigare än nusummefaktorer, annuiteter, internräntor, kalkylräntor och terminskurser. jaa, ni hör ju.


men ikväll är det tvn som gäller. slutpluggat för min del nu. äta och sen tv. det är ju gossip och desperate som gäller. sen christine. fy, jag känner mig sjukt otaggad till skolan nu. men kul. johanna har faktiskt varit här från igår förmiddag och åkte nu vid 3. lite skönt att få lätta upp stämningen.

nu ska vi allt se. om jag vågar så sker det snart. jag vet var jag vet vad men inte när och hur. eller om.


HEJ DÅ TRÅK


lördag kväll

haha, egentligen tycks jag inte vara förvånad. vi har ju en tendens att dra åt samma håll och gå i varandras fotspår. hur kul är det inte då, egentligen. att världen kan vara såååå liten.

usch, är sjukt seg. har jobbat både igår och idag. så börjar bli lite trött nu fast klockan bara är strax efter sju =) pensionär jaa. imon ska jag till jönköping över dagen. har en visning från 3 till halv 5. var tydligen så att det var över 1000 intresseanmälningar på lägenheten ens innan visningen. så jag ska vara där och hjälpa till så gott jag kan haha. men åker hem sen på kvällen igen. så det blir en kortvisit. mycket buss.

ska kolla på csi ikväll följt av brottskod. tydligen ett dubbelavsnitt. haha.

sjukt underhållande och givande inlägg idag. sjukt taggad är jag på att skriva nu. haha. kanske ska återkomma när huvudet är på skaft. sorry ;)

hej hej..

.. hemskt mycket hej.

vad har alla för sig en varm och skön dag som denna kan man fråga sig. själv skulle jag precis gå till affären och det var så varmt så jag gick i tröja bara. underbart. så jag har börjat cykla och gå till skola och jobb nu. så skönt. ogillar starkt att åka buss när det börjar bli varmt. blir så lätt åksjuk då. sen är det ju uppiggande att cykla innan man ska sitta på föreläsning med såklart.

värsta största blåmärket på benet för den som vill veta. det har utvecklat sig åt fel håll och ser bara värre och värre ut för var dag haha.

skola imon igen. det finns inget tråkigare än att gå i skolan när det är varmt ute. så motigt så det finns inte. man vill bara sitta på någon uteservering och fika hela dagen lång haha. men snart är det slut. snaaaart så.

jaaa tack. sjukt förvånad i lördags. men inte så konstigt visserligen.
men sjukt förvånad i söndags. det står alltså fast. herregud.

nee nu plingar min mat. så hungrig nu. något på tv ikväll eller blir det en långdusch?
tack.....bra......hej

halv nio

ligger i sängen och kollar på lyxfällan när det ringer på min hemtelefon. trodde det var mammi så svarar irriterat eftersom det inte är paus ännu ( det är då vi brukar ringas ). men det var inte min mamma. utan det var sjukhuset som ringde. halv nio??

aa det var ju två månader sedan jag var där nu så jag hade väl mer eller mindre glömt att min läkare skulle ringa. men nu är det som det är. ska testa en grej först. fungerar inte det får man ställa upp sig i kö på en titthålsoperation. så ska väl försöka undvika detta. men usch, aldrig kul och prata med läkare, ju längre tid som går, desto mindre tänker man på det. aa, i situationer man inte är tvingad då haha.


nej nej. inte mycket mer om det. tänkte bara ge en liten uppdatering.

kul va? kul kul kul.

1a maj

jaha, då sitter man här. första dagen på mitt nya liv och det ska regna? kan man bli mer deprimerad? lite besviken faktiskt. men tänkte ta mig ut på en regnig promenad i alla fall. det finns ju paraply. borde ta mig ner till ICA i alla fall. har ingen frukost hemma och netto här har ju stängt. så det blir nog en framtvingad promenad ändå haha.

för att lätta upp lite trots det dåliga vädret och allt, så har jag faktiskt målat naglarna rosa. ser ut som ett litet barns händer. jag känner mig som ett litet barn som vill ut i solen och leka med mina blommiga klänningar haha.

jaa igår var det ju småbarnens högtid. så jag höll mig inne, i förnekan att man själv har varit sådan. jobbade till åtta och sen gick jag hem. blev lite top model och annat gött. sen somnade jag.

jobbar imorgon och på lördag med. sen är jag ledig söndag. passar bra med en dags vila innan skolan drar igång igen. är så skoltrött nu så det känns inte värt. men det är bara två kurser kvar. och så småningom ska jag väl klara dem med.

om en vecka ska jag och natascha (carro) till ullared. jaaa :) jag har inte varit där på över ett år. kul och se om man kan hitta något skräp till lägenheten hehe. så detta betyder, hör och häpna, att jag ska spendera nästa helg i jönköping. you can run but you can't hide hahahah...

nej nej nej nej nej. vädret gör mig nere. men nej nej nej nej nej nu tar vi oss i kragen och hittar på något kul. förlåt för dålig uppdatering. skärpning.